Blog: 10 ting vi lærte af Scouting Combine

The Scouting Combine 2014 er slut, og der er besvaret mange spørgsmål. Få her 10 bud på noget af alt det, vi lærte under dette års draft-arrangement i Indianapolis.

1. Alle de fire, bedste defensive backs cementerede tirsdag deres positioner i draften, da de besvarede eller bekræftede spørgsmål omkring deres fart.

Darqueze Dennard fra Michigan State, der kan blive valgt i top 15, viste, at han har en rimelig hastighed i fødderne trods sin status som press-corner – han leverede en flot, officiel tid af 4,51 sekunder. Og den formodede konkurrent til duksepladsen blandt cornerbacks, Justin Gilbert fra Oklahoma State, var som ventet allerhurtigst med en officiel tid af 4,37 sekunder. Det cementerede formentligt også hans plads som en top 15-spiller.

Og de to, bedste safeties, Louisville Calvin Pryor og Alabamas Ha Ha Clinton-Dix, nettede begge en officiel tid af 4,58 sekunder og har begge muligheden for at blive valgt i top 20.

2. Der var ingen running backs, der imponerede synderligt ved dette års Scouting Combine, og meget tyder på, at vi for andet år i træk får en draft uden en running back i 1. runde. Før 2013 havde 1. runde ellers budt på en running back i 50 år i træk. Det er alt i alt en halvfesen klasse, og betydningen af running backs er ikke den samme som tidligere, fordi nutidens backs er mere specialiserede end tidligere, men derfor behøver et hold heller ikke en komplet back.

3. Blake Bortles skadede bestemt ikke sit kandidatur i forhold til draftens topvalg. Central Florida-quarterbacken leverede søndag en flot workout, da han som den eneste af “The Big Three Quarterbacks” (Johnny Manziel, Teddy Brigewater, Blake Bortles) kastede. Hans kast var generelt præcise, han viste god timing og overmiddel styrke i højrearmen, og selvom han er upoleret sammenlignet med for eksempel Bridgewater, kan han med tiden blive den bedste quarterback fra 2014-klassen. Hans fysiske evner og potentiale kan bringe ham foran Manziel og Bridgewater

4. Auburns offensive Greg Robinson bekræftede med en vanvittig workout, at han er et potentielt top 3-valg. En 40 yard-dash på 4,92 sekunder for en mand, der vejer 332 pund, er ganske enkelt af en anden verden, og det fortæller noget om Robinsons usædvanlige, atletiske evner. Han er en dansende bjørn, der har alle muligheder for at blive en elite-lineman i NFL, og St. Louis Rams, der besidder andetvalget, bør kraftigt overveje at vælge Robinson. Faktisk er der dem, der mener, at Robinson nu kandiderer til topvalget i draften.

5. Texas A&Ms Mike Evans er med sine 6 fod 4 inches og 231 pund prototypen på nutidens NFL-receiver, der skal gribe mange ”back shoulder throws”, og hans workout søndag var fremragende. Det er svært at se Evans ryge langt ud af top 10. Og i det hele taget bekræftede The Scouting Combine, at op mod seks, måske syv wide receivers kan blive valgt i 1. runde.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *