Blog: 15 stats til 12. spillerunde i NFL

Se her 15 stats før den resterende del af 12. spillerunde i NFL. Se blandt andet hvem der har NFLs letteste, tilbageværende turneringsprogram, se hvem der tillader flest første downs på løb, hvem der er blevet straffet for flest “false starts” – og hvilken rekord Tom Brady søndag kan tangere.
—————————————————————————————————————————————————————

1. Seattle Seahawks er ét af NFLs allerbedste hold netop nu og har oven i købet også en let vej tilbage. Det formstærke mandskab har NFLs letteste restprogram, hvor modstanderne samlet har vundet kun 22 af 58 kampe – svarende til 37,5 procent – og ingen tilbageværende modstandere har p.t. en “winning record”.

2. Det sværeste turneringsprogram venter Carolina Panthers. Modstanderne har tilsammen vundet 61,7 procent af alle opgør.

3. Buffalo Bills’ tandem, quarterback Tyrod Taylor og running back LeSean McCoy, er begge usædvanligt stærke med bolden i favnen, når de løber på græs. De to snitter begge 6,6 yards pr. carry på græs-overflader, hvilket er klart bedst i NFL. 

4. Indianapolis Colts’ skadede quarterback, Andrew Luck, er NFLs statistisk set bedste passer i formationer, hvor holdet har tre wide receivers på banen på én gang. I Colts’ tilfælde i form af T.Y. Hilton, Donte Moncrief og Phillip Dorsett. Her har Luck nettet en passer rating af 134,8 point.

5. Denver Broncos’ løbeangreb er gået i stå. Det skyldes dels en svag angrebslinje, dels running back C.J. Andersons meniskskade, der har sendt ham på injured-reserve. I holdets seneste tre kampe har Broncos således kun nettet 193 rushing yards og 2,61 yards pr. carry – tredjefærrest i NFL i den periode.

6. Seattle Seahawks’ defensive end Cliff Avril har gang i en meget stor sæson. Ikke nok med at han fører NFL i sacks med 10 sacks, han har også forceret fire fumbles. Det er flest i ligaen.

7. Hvis New Orleans Saints’ quarterback Drew Brees søndag kaster fire touchdowns, har han kastet 30 touchdowns i 2016. Det vil så fald være niende gang i karrieren, at han har gjort det, hvilket er en tangering af NFL-rekorden, der ejes af både Peyton Manning og Brett Favre.

8. Denver Broncos snitter flere point pr. kamp i 2016 (23,9 point) med enten Trevor Siemian og Paxton Lynch bag center, end holdet snittede i 2015 med Peyton Manning og Brock Osweiler som quarterbacks (22,2 point).

9. Tom Brady kan søndag med en sejr over New York Jets vinde sin kamp nummer 200 i NFL – en tangering af NFL-rekorden, som Peyton Manning har. New England Patriots er storfavoritter mod New York Jets, selvom Brady er småskadet i knæet og missede ugens første to træninger.

10. Tennessee Titans’ Rishard Matthews er næppe én af NFLs mest kendte wide receivers, men i de seneste syv kampe har han scoret seks touchdowns – flest i NFL i den periode (sammen med Giants’ Odell Beckham Jr.).

11. Green Bay Packers er i stor krise, men det er værd at bemærke, at quarterback Aaron Rodgers fra 7. og indtil denne spillerunde kastede 15 touchdowns. Flest i ligaen i den periode.

12. San Francisco 49ers tillader hele 9,2 første down via løb pr. kamp. Det topper klart NFL i den kategori.

13. Oakland Raiders fører ganske vist AFC og er p.t. topseedet, men holdets forsvar tillader stadig 6,2 yards pr. angrebsspil. Det er mest i NFL.

14. Tennessee Titans har NFLs bedste “red zone”-angreb. Holdet har scoret touchdown på 75 procent af alle ture inden for modstanderens 20 yard-linje.

15. 34-årige Jason Peters er ikke længere den fænomenale venstre tackle, han var engang. I 2016 har den store lineman fra Philadelphia Eagles ramt muren, og han har blandt andet været straffet for syv “false starts”. Det er flest i NFL i denne sæson.

KILDER: NFL.com, ESPN, Fantasyindex, TeamRankings.com og Pro Football Reference.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *