2016 NFL draft preview: Washington Redskins

Sidste år ramte general manager Scot McCloughan plet i sin første draft og fandt startere i Brandon Scherff, Preston Smith, Matt Jones, Jamison Crowder og Kyshoen Jarrett.

Nu skal han forsøge at gøre det igen, og han vil holde sig til filosofien og forsøge at finde hårdføre spillere med høj football IQ, der sætter holdet først og for alt i verden ønsker at vinde.

Samtidig er mantraet stadig: Løb bolden og stop løbet!

2015 rekord: 9-7
Draft valg i de tre første runder: 21, 53, 84
Tre største behov: S, DT, CB
General manager: Scot McCloughan (2015)
Head coach: Jay Gruden (2014)

Safety

På papiret ser Redskins ud til at have en solid gruppe af safeties, men skinnet bedrager. DeAngelo Hall er en konverteret cornerback i karrierens efterår, og førnævnte Jarrett blev skulderskadet i sæsonfinalen i 2015. David Bruton er kommet til fra Denver Broncos, men han brækkede benet i december sidste år og har primært gjort tjeneste på special teams. Duke Ihenacho er kontraktfri efter denne sæson og har blot spillet fire kampe de sidste to år. Så Redskins er i høj grad i markedet for en safety, og der er masser at vælge mellem på anden- og tredjedagen. West Virginias Karl Joseph er en komplet type, der kan spille både løb og kast, mens Floridas Keanu Neal er en hardhitter, der kan bruges i boksen. Southern Utahs Miles Kilebrew er en fremragende tackler og har med sine 6’2 og 217 pund den størrelse, som McCloughan ønsker.

Defensive line

Terrance Knighton fravalgte Redskins til fordel for New England Patriots, og nu er Kedric Golston ny startende nose tackle. Den 33-årige Golston har blot startet otte kampe de sidste fem sæsoner, og han er bedst i en reserverolle. Der er masser af interessante nose tackles i dette års draftklasse, men Baylors Andrew Billings er nok det mest oplagte valg for et 3-4 system som Redskins’. Så hold øje med ham ved det 21. valg i første runde, hvor også Alabamas dygtige run-stopper Jarran Reed kan være i spil. Penn States Austin Johnson er også en mulighed på andendagen.

Cornerback

Ligesom på safety-positionen ser det godt ud – på papiret. Bashaud Breeland fik sit gennembrud sidste år, men Chris Culliver rev flere ledbånd over i sit knæ og spillede kun seks kampe. Bag de to er der ikke meget at komme efter. Så Redskins er som minimum i markedet for dybde og potentielt en starter. Der er gode muligheder for at finde en starter i første eller anden runde, hvor navne som Ohio States Eli Apple og Virginia Techs Kendall Fuller passer godt på Redskins profil. Hvis Washington venter har Baylors Xavian Howard et gigantisk potentiale.

Andre behov

Redskins har tre gode kort på wide receiver-positionen, men DeSean Jackson og Pierre Garcon er free agents efter denne sæson. Samtidig mangler gruppen fysik og størrelse. Hold øje med Ohio States Michael Thomas i anden runde eller Colorado States Rashard Higgins på tredjedagen. En inside linebacker der kan stoppe løbet bør også være på menuen, ligesom en running back – der kan hjælpe Matt Jones – og en fremtidig center vil få et kig.

Her kan du læse alle vores NFL draft preview

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *