2016 NFL draft preview: Tennessee Titans

Tennessee Titans kickstartede 2016 NFL draft ved at lave en megahandel med Los Angeles Rams.

Så i stedet for at vælge som nummer ét, så må holdets nye general manager Jon Robinson nu tage til takke med det 15. valg i første runde. Plus en helt række af Rams’ valg, der betyder, at Titans har seks valg i top 76.

Det giver Robinson fremragende mulighed for at genopbygge en svag trup og samtidig navigere efter de spillere, han har brug for.

2015 rekord: 3-13
Draft valg i de tre første runder: 15, 33, 43, 45, 64, 76
Tre største behov: OT, CB, EDGE
General manager: Jon Robinson (2016)
Head coach: Mike Mularkey (2016)

Offensive tackle

Taylor Lewan er en udmærket venstre tackle, men han hører hjemme på højre side af linjen. Her starter Byron Bell, der er bedst som swing tackle og i en reserverolle. Titans var i en perfekt position til at vælge offensive tackle Laremy Tunsil, men han passer ikke helt på den profil, Titans søger. Med tilføjelsen af running back DeMarco Murray er Titans klar til at spille smash mouth football, som head coach Mike Mularkey ønsker det, og derfor har de brug for en stærk run blocker.

Den bedste er Michigan States Jack Conklin, som kan vælges i netop området omkring 15.-valget. Bliver det Conklin betyder det, at Lewan formentligt bliver på venstre side, men vælger Titans i stedet Ohio States Taylor Decker, så kan Lewan rykkes til højre side. Venter Titans, er Texas A&M’s Germain Ifedi eller Stanfords Kyle Murphy potentielle valg i anden og tredje runde.

Corneback

Jason McCourty missede 12 kampe sidste år på grund af en lyskeskade, og han er blevet 29 år. Perrish Cox har været reserve i det meste af sin karriere men har dog startet de sidste to sæsoner for San Francisco 49ers og i 2015 for Titans. Brice McCain er på sit fjerde hold i ligeså mange sæsoner.

I toppen af anden runde vil Clemsons Mackenzie Alexander være i spil, og senere på andendagen er Virginia Techs Kendall Fuller og Baylors Xavien Howard navne, som Titans har vist interesse for.

Edge rusher

Sidste år lavede outside linebackers Brian Orakpo og Derrick Morgan tilsammen kun 11,5 sacks, og Titans har brug for meget mere produktion fra flankerne. Samtidig har begge spillere været plaget af skader, og Morgan er fortsat ude på efter en skulderoperation i december. 

Titans har topvalget i anden runde, og de har også et par ekstra andenrundevalg til at rykke op, hvis de ser sig lun på en pass rusher. Det kunne eksempelvis være Boise States Kamalei Correa. Titans har også været meget interesseret i Marylands Yannick Ngakoue, som holdet så an ved pro day og både har haft på besøg og igennem en privat workout.

Andre behov

Titans har overflod af valg i de første tre runder, og det giver dem mulighed for at styrke flere positioner. Titans’ tre bedste tight ends er alle free agents næste år, så det ville give mening at finde et ungt talent. Wide receiver Kendall Wright er også kontraktfri efter denne sæson, og holdet ved endnu ikke helt, hvad de har i Dorial Green-Beckham. Dybde til den defensive linje, specielt på defensive end bør også adresseres.

Her kan du læse alle vores NFL draft preview

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *