2016 NFL draft: Tampa Bay Buccaneers

De sidste to år har Tampa Bay Buccaneers brugt 12 af deres 13 draftvalg på at opgradere angrebet, men det har kostet på de defensive side af bolden.

Derfor vil 2016 NFL draft formentligt stå i forsvarets tegn, og Bucs har primært brug for hjælp på den forreste og bageste del af defensiven.

2015 rekord: 6-10
Draft valg i de tre første runder: 9, 39, 73
Tre største behov: DB, DT, WR
General manager: Jason Licht (2014)
Head coach: Dirk Koetter (2016)

Defensive back

Bucs har hentet den 33-årige Brent Grimes ind via free agency, men han er ikke fremtidens mand. Altarraun Verners spil faldt kraftigt i niveau i 2015, og han blev bænket efter få kampe. Det samme overgik 2013-andenrundevalget, Johnathan Banks, der desuden er kontraktfri efter denne sæson.

Der er brug for mindst én startende cornerback og potentielt to, og det er derfor ikke overraskende, at Bucs igen og igen er blevet kædet sammen med Floridas Vernon Hargreaves III. Gator-cornerbacken er et seriøst bud til Bucs i første runde. Senere i draften kan Southern Miss’ Kalan Reed eller Northwesterns Nick VanHoose være potentielle mål for Buccaneers. 

På safety har Bucs også store spørgsmålstegn. Brandon McDougald er projekteret starter på strong safety, men han er free agent efter denne sæson. Det samme er Chris Conte, der er en middelmådig starter på free safety.

På andendagen vil Bucs gøre klogt i at se på typer som Karl Joseph fra West Virginia eller Von Bell fra Ohio State.

Defensive tackle

Defensive tackle Gerald McCoy er en stjerne, men Bucs har sagt farvel til Henry Melton og Tony McDaniel. Clinton McDonald spillede kun seks kampe sidste år på grund af skader, og Akeem Spence er free agent næste forår. Derfor har Bucs et akut behov for at finde en starter til linjen og potentielt ekstra dybde.

Og der er masser af muligheder for at finde kvalitet på defensive tackle specielt i de fire første runder.

Hvis Bucs bruger det niende valg på positionen, så er Louisvilles Sheldon Rankins en eksplosiv type, der kan lægge pres på quarterbacken. Venter Bucs til andendagen har de været meget interesseret i South Carolina States Javon Hargrave.

Wide receiver

Sidste år valgte Bucs quarterback Jameis Winston med topvalget, og nu er det tid til at give ham noget mere hjælp. Mike Evans er Bucs’ bedste kort på wide receiver-positionen, og Vincent Jackson kan fortsat lidt endnu. Men V-Jax er blevet 33 år og er i det sidste år af sin kontrakt, og bag de to store, fysiske receivers, har Bucs ikke meget andet end Kenny Bell, der var på injured reserve i hele sin rookie sæson.

Bucs kan bruge en receiver med fart i støvlerne, og selvom det næppe bliver i første runde, så er der gode muligheder i anden og tredje runde. TCU’s Kolby Listenbee snittede utrolige 19,9 yards pr. catch, så både han og Charone Peak fra Clemson kan give Bucs den ekstra fart. Hold også øje med Southern Mississippis Michael Thomas, der spillede for Bucs’ nye wide receivers coach Todd Monken i college. 

Andre behov

Bucs har generelt en ung, talentfuld linje men højre tackle Demar Dotson er i det sidste år af sin kontrakt og missede halvdelen af sidste sæson på grund af skader. Forvent at Bucs vil se efter en potentiel starter til 2017 i midten af draften. Sidste år ramte Bucs jackpot med linebacker Kwon Alexander i fjerde runde, og måske kan de gøre det samme med Utah States Nick Vigil i år. Der er i hvert fald et behov for at finde endnu en linebacker til fremtiden.

Her kan du læse alle vores NFL draft preview

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *