2016 NFL draft: San Diego Chargers

For fjerde gang i træk leder general manager Tom Tolesco draften for Chargers, og der er nok at tage fat på.

San Diego Chargers hører til i den bløde mellemvare og har alt for mange huller i truppen, og det står primært skidt til på forsvaret. Her mangler Chargers startere på linjen og i den bageste kæde.

“Heldigvis” har Chargers det tredje valg og får mulighed for at vælge en spiller, der kan gå direkte ind og gøre en forskel.

2015 rekord: 4-12
Draft valg i de tre første runder: 3, 35, 66
Tre største behov: DL, S, OL 
General manager: Tom Telesco (2013)
Head coach: Mike McCoy (2013)

Defensive end

I sine tre foregående drafts har Telesco ikke valgt end defensive end tidligere end i sjette runde, og det kan ses. Chargers er tyndt besat på linjen, og der mangler en starter modsat Corey Liuget, der har gennemgået en knæoperation.

Med det tredje valg i årets draft har Chargers chancen for at finde en fremragende starter i Oregons DeForest Buckner. Buckner er stor og fysisk, og han er en dygtig run stopper, der samtidig har et skarpt antrit og kan lave ravage bag line of scrimmage. Han er et ideelt fit til Chargers, hvis de ønsker at gå den vej tidligt i draften.

Venter Chargers til andendagen, kan de være heldige at få fingre i Lousiana Techs Vernon Butler, Mississippi States Chris Jones eller Penn States Austin Johnson der alle er gode fit som 3-4 defensive ends.

Tight end

Antonio Gates har i mange, mange, mange år været en fast go-to-guy for quarterback Philip Rivers, men spørgsmålet er, hvor længe han kan holde. Tidligere i april sagde Telesco, at Chargers stadig havde noget arbejde foran sig på tight end-positionen, og det kunne tyde på, at de vælger en potentiel arvtager i draften.

Arkansas Jerell Adams er et interessant talent. Han er en inline tight end, der kan blokere på løbespil, og samtidig er han atletisk nok til at kunne bidrage som pass catcher. Han vil være et solidt valg i tredje runde.

Stanfords Austin Hooper er også en god blocker, der tilbyder lidt mere run-after-catch end Adams. Ohio States Nick Vannett er en tredje tight end, der passer godt til Chargers’ angreb.

Safety

Eric Weddle er taget til Baltimore Ravens, og han efterlader et gabende hul på strong safety. Det hul skal Jahleel Addae udfylde, men han imponerede ikke sidste år og er desuden free agent efter denne sæson. I en draft hvor der er mange gode safeties på andendagen, er Chargers nødt til at finde en potentiel starter i anden eller tredje runde.

West Virginias Karl Joseph hardhitter kan være en mulighed i toppen af anden runde, og det samme gælder for Floridas Keanu Neal. Dukes Jeremy Cash kan være en løsning på tredjedagen, hvis Chargers tør vente så længe.

Der er også den mulighed, at Chargers vælger Florida States Jalen Ramsey med det tredje valg, og han vil med ét opgradere positionen. 

Andre behov

Chargers har brugt millioner af dollars på deres offensive linje, men de har fortsat brug for en opgradering på center-positionen. Den position kan vælges på tredjedagen. En receiver med fart i støvlerne, vil hjælpe både Rivers og løbeangrebet, så hold øje med Clemsons Charone Peak. På cornerback kan Chargers bruge dybde og en potentiel starter på sigt.

Her kan du læse alle vores NFL draft preview

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *