2016 NFL draft preview: New York Giants

For 10. gang står general manager Jerry Reese i spidsen for New York Giants’ draft, og hans tilgang til den årlige udvælgelse er fortsat den samme:

Giants vil tage den bedste spiller på deres draft board, og Reese forventer, at holdets førsterundevalg vil kunne starte som rookie.

New Yorkerne vil primært gå efter at styrke et forsvar, der sidste år rangerede som NFL’s dårligste, men der er også plads til opgraderinger på den offensive side af bolden.

2015 rekord: 6-10
Draft valg i de tre første runder: 10, 40, 71
Tre største behov: Edge, CB, WR
General manager: Jerry Reese (2007)
Head coach: Ben McAdoo (2016)

Edge

Selvom Giants har lavet en stor aftale med defensive end Olivier Vernon, har de stadig brug for pass rush. Jason Pierre-Paul spiller på en etårig aftale, og selvom holdet godt kan lide sidste års tredjerundevalg Owa Odighizuwa, så elsker den defensive koordinator Steve Spagnuolo at rotere tre-fire pass rushers.

Varedeklarationen kan altid diskuteres, men ideelt vil Giants vil formentligt se efter en type, der kan fungere i en hybridrolle. Det vil sige en defensive end, der kan rushe quarterbacken og som også kan bruges som linebacker i base formationer.

Georgias Leonard Floyd er en spiller, som Giants har vist stor interesse for, så han er i spil ved det 10. valg. Hvis UCLA’s Myles Jack falder på grund af sin skade, kan Giants også overveje ham. Clemsons Shaq Lawson vil også passe på den profil. Eastern Kentuckys Noah Spence er et bud i anden runde.

Cornerback

Sidste sæson tillod Giants 31 passing touchdowns og 62 spil for flere end 20 yards, og selvom Janoris Jenkins er hentet ind på en stor aftale, er der brug for mere hjælp. Dominique Rodgers-Cromartie er en fin starter, men bag de to er navne som Trevin Wade (free agent i 2017) og Tramain Jacobs. Giants har brug for en nickelback, der kan udvikle sig til starter på sigt.

I første runde kan Floridas Vernon Hargreaves III være en mulighed, hvis han når ned til Giants ved 10. valget. Hvis det ikke er en mulighed, så kunne Southern Mississippis Kalan Reed eller Alabamas Cyrus Jones være interessante navne for Giants på anden og tredjedagen. Hold også øje med Mississippi States Taveze Calhoun.

Wide receiver

Giants har Odell Beckham Jr. og that’s about it! Jovist kommer Victor Cruz tilbage, men det er svært at se ham gøre en stor forskel. Dwayne Harris er en udmærket tredjereceiver, men Giants mangler en rigtig solid starter modsat Beckham Jr. 

Rygter vil vide, at Giants er interesseret i Ole Miss’ Laqoun Treadwell, men det er svært at se ham af brættet i top 10. Hvis Giants handler ned, kunne det være en mulighed. Det mest sandsynlige er, at Giants venter til anden- eller tredje runde, og der er nok at tage af.

Rutgers-talentet Leonte Carroo vil passe godt til Giants’ system, ligesom den snorlige route runner Sterling Sheppard (Oklahoma) også vil gøre det. Ohio States Braxton Miller er et spændende talent, som kræver udvikling, men han har et kæmpe potentiale.

Andre behov

Sidste år valgte Giants en venstre tackle i Erick Flowers, men der er stadig ubesvarede spørgsmål på højre side. Her er Marshall Newhouse lige nu projekteret starter, og det er ikke optimalt. Joker-valget i top 10 vil være Michigan States Jack Conklin. En safety vil også være logisk på anden- eller tredjedagen, da Giants ikke har meget andet end Landon Collins.

Her kan du læse alle vores NFL draft preview

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *