2016 NFL draft preview: New Orleans Saints

New Orleans Saints har fortsat massive problemer på forsvaret, og sidste år rangerede det næstdårligst og tillod NFL-flest 476 point.

Derfor er der brug for masser af hjælp til defensiven, og Saints bør kunne finde en playmaker og starter med det 12. valg. 

Det er fortsat Mickey Loomis og Sean Payton der styrer Saints’ draft, og selvom de normalt er handelsvillige og aktive, har de aldrig handlet ned i første runde.

2015 rekord: 7-9
Draft valg i de tre første runder: 12, 47, 78
Tre største behov: DT, DE, LB
General manager: Mickey Loomis (2002)
Head coach: Sean Payton (2006)

Defensive tackle

Saints har signet Nick Fairley, men han spiller på en etårig aftale og er free agent næste forår. Det samme er den anden starter på linjen, John Jenkins, så Saints har desperat brug for at finde en ung, talentfuld starter, der kan blive et fast holdepunkt på linjen i årene frem.

I første runde får Saints masser af muligheder for at finde en starter. Louisvilles Sheldon Rankins ligger lige til højrebenet, fordi han kan spille alle positioner på linjen. Han er meget eksplosiv og vil kunne dominere de offensive linemen i direkte matchups. 

Mississippis States Chris Jones er både hurtigt og stærk, og hans talent er uomtvisteligt. Jones er dog ikke helt stabil i sine præstationer, men han har all-pro potentiale. Alabamas dygtige run-stopper, Jarran Reed, vil også være et godt valg til en linje, der tillod 4,9 yards pr. carry i 2015.

Defensive end

Og det er ikke kun i midten af den defensive linje, at Saints har brug for hjælp, for på flankerne er de tyndt besat med Cameron Jordan og Bobby Richardson.

Sidste år lavede Saints kun 31 sacks, og selvom de konverterer Sains Hau’oli Kikaha fra outside linebacker til defensive end, er det tvivlsomt, om det vil være nok.

Hvis Clemsons Shaq Lawson er på brættet, når Saints vælger, vil han være svær at lade smutte forbi. Lawson er en komplet defensive end, der ikke blot kan rushe quarterbacken men også tilbyder masser mod løb. Han vil være et godt og logisk fit til Saints.

Hans holdkammerat, Kevin Dodd, kan være en mulighed i første runde men formentligt kun, hvis Saints handler ned. På andendagen kan Saints tage chancen på Eastern Kentuckys Noah Spence, som holdet har set grundigt efter i sømmene. Hold også øje med BYU’s lidt ældre (24 år) Brandon Kaufusi.

Linebacker

Saints har signet middle linebacker James Laurinaitis, men han er en overgangsfigur. På weak side har Dannell Ellerbe lavet en ny toårig aftale og taget en massiv lønnedgang, efter han missede det meste af sin første sæson hos Saints på grund af skader.

Med Kikaha flyttet til defensive end har Saints brug for to startende linebacker til fremtiden, og hvis Saints går den vej i første runde, vil Ohio States Darron Lee give utrolig meget mening.

Lee er ekstremt atletisk og vil give Saints masser af fart på forsvaret. Alabamas Reggie Ragland er primært run-stopper, men Saints kan også bruge en opgradering mod løb. USC’s Su’A Cravens er et navn at holde øje med i anden runde, og det samme er Nick Vigil fra Utah State på tredjedagen.

Andre behov

Saints’ receiver-gruppe er egentlig ganske solid med Brandin Cooks, Willie Snead og Brandon Coleman. Men der mangler en reel dyb trussel. På tredjedagen vil navne som Clemsons Cherone Peak eller TCU’s Kolby Listenbee være potentielle valg. En guard der kan overtage fra den kommende free agent Tim Lelito eller en cornerback kan også være på menuen på tredjedagen.

Her kan du læse alle vores NFL draft preview

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *