2016 NFL draft preview: Miami Dolphins

Miami Dolphins har tilføjet 24 nye spillere i foråret og har taget et skridt mod en mere værdibaseret og analytisk tilgang til opbygning af deres hold.

Derfor vil Dolphins også drafte ud fra Best Player Available-filosofien og følge deres draftboard i stedet for at forsøge at udfylde et behov.

Heldigvis (eller desværre) for delfinerne, har de mange huller i truppen, og det betyder, at den bedste spiller på deres bræt sagtens også dækker et behov.

2015 rekord: 6-10
Draft valg i de tre første runder: 13, 42, 73
Tre største behov: CB, RB, OG
General manager: Chris Grier (2016)
Head coach: Adam Gase (2016)

Cornerback

På holdets pre draft pressekonference understregede Dolphins, at de er tilfredse med deres gruppe af cornerbacks. Men det er næppe sandt. Byron Maxwell er holdets bedste kort, men han floppede fælt sidste år hos Philadelphia Eagles, og Jamar Taylor mistede sit starterjob og var inaktiv i sæsonens tre sidste kampe. Der er brug for mindst én og potentielt to startere på cornerback-positionen.

Dolphins har vist mere end almindelig interesse for Ohio States cornerback Eli Apple, der har størrelse og fysik og er en glimrende i mand-til-mand opdækning. Houstons William Jackson III er samme type men med bedre boldevner.

Hvis Dolphins venter til anden eller tredje runde er Virginia Techs Kendall Fuller en glimrende allround type, der kan spille press, off man og zone. Han mangler dog lidt højde. Southeastern Louisianas Harlan Miller har samme profil og er lidt større, men han er et mere “råt” talent. 

Running back

Dolphins har sagt farvel til Lamar Miller, og Jay Ajayi er ny starter med Damien Williams som reserve. Miami er dog ikke tilfredse med positionen og forsøgte tidligere i free agency at lave en aftale med Denver Broncos’ C.J. Anderson.

Derfor er der gode chancer for, at Dolphins går efter en running back i løbet af de tre første runder, og Ohio States Ezekiel Elliott er gentagende gange blevet nævnt som et varmt Dolphins-navn. Det er tvivlsomt, om Elliott når til det 13. valg, så hvis Miami skal lande den dygtige back, skal de formentligt handle op i området omkring syvendevalget.

Hvis ikke de får fingre i Elliott, er Alabamas Kenyan Drake eller Utahs Devontae Booker reelle muligheder på andendagen.

Guard

Ryan Tannehill har været under tungt pres i sine fire første sæsoner og er blevet sacked NFL-flest 184 gange. Midteraksen af Dolphins linje er i skidt forfatning, for free agent-signings som Jermon Bushrod (etårig aftale) og Kraig Urbik er næppe større opgraderinger over de skuffende Billy Turner, Dallas Thomas og Jamil Douglas.

Dolphins har brug for guards, der kan komme ind og kæmpe om spilletid fra dag ét, og specielt Arizona States Christian Westerman, Cody Whitehair fra Kansas State og Stanfords Joshua Garnett passer på den profil.

Andre behov

Hvis Dolphins gør alvor af deres BPA-tilgang, så kan vi se dem vælge andre positioner end de førnævnte. Miami-forsvaret mangler mindst én startende linebacker, og det skal være én, der kan dække tight ends. UCLA’s Myles Jack vil være et drømmevalg, hvis han falder ud af top 10, men ellers er USC’s hybrid Su’A Cravens et fit. På defensive end er Cameron Wake 34 år, så Dolphins skal også finde pass rush til fremtiden.

Her kan du læse alle vores NFL draft preview

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *