2016 NFL draft preview: Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs mangler et tredjerundevalg i årets draft som straf for “tampering” med Jeremy Maclin i forbindelse med sidste års free agency.

Derfor skal Andy Reid og general manager John Dorsey forsøge at styrke truppen med et valg i bunden af første og anden runde, og forsvaret bør have førsteprioritet.

2015 rekord: 11-5
Draft valg i de tre første runder: 28, 59
Tre største behov: CB, OLB, S 
General manager: John Dorsey (2013)
Head coach: Andy Reid (2013)

Cornerback

Sidste år ramte Chiefs jackpot med valget af NFL Defensive Rookie of the Year, cornerback Marcus Peters i første runde. Nu skal Chiefs på jagt efter en ny starter, idet stærke Sean Smith er smuttet til Oakland Raiders. Philip Gaines har masser af talent, men han missede næsten hele 2015-sæsonen på grund af en korsbåndskade, og Jamell Fleming er primært special teamer. I en division hvor Philip Rivers og Derek Carr huserer, og spillere som Demaryius Thomas, Keenan Allen, Amari Cooper lægge vejen forbi, så er det nødvendigt med stærke cornerbacks. Chiefs har mindst brug for én starter og mere dybde på positionen. I første runde har Chiefs vist interesse for Houstons William Jackson III, men også Clemsons Mackenzie Alexander er værd at overveje.

Outside linebacker

Justin Houston risikerer at misse store dele eller hele 2016-sæsonen, og selvom Dee Ford står klar til at overtage, så har han blot 5,5 sacks i de to første sæsoner. Tamba Hali har forlænget og starter modsat Ford, men han er 32 år og bag de to, er der ikke meget at komme efter. Frank Zombo er en dygtig special teamer, og Dezman Moses har ikke fået forlænget sin kontrakt. Draften er ikke dyb på 3-4 outside edge rushers, men Georgias Leonard Floyd kunne være en mulighed i første runde. Det samme kunne Western Kentuckys Noah Spence, hvis han falder så langt. 

Safety

Eric Berry har fået et franchise tag og vender formentligt tilbage, men Tyvon Branch og Husain Abdullah er begge væk. Selv med Daniel Sorensen og Ron Parker i truppen, så har Chiefs brug for en starter og ekstra dybde, for holdets defensive koordinator Bob Sutton elsker at bruge flere safeties. Navne som Ohio States Von Bell, Floridas Keanu Neal, Clemsons T.J. Green eller TCU’s Derrick Kindred kunne være på Chiefs’ radar på første- og andendagen.  

Andre behov

Alex Smith er 32 år, og selvom han er en solid starter, så har Reid og co. brug for en quarterback, der kan drive bolden ned ad banen. De har vist interesse for Memphis’ Paxton Lynch, og Reid og Dorsey har begge historisk valgt quarterbacks højt i de første tre runder, selvom, de havde en etableret starter. Det vil ikke overraske, hvis Chiefs vælger en quarterback, hvis den rette spiller er der. En running back, wide receiver eller ekstra hjælp til den defensive linje kunne også være på menuen for Chiefs.

Her kan du læse alle vores NFL draft preview

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *