2016 NFL draft preview: Detroit Lions

Detroit Lions’ general manager Bob Quinn står for første gang i karrieren med ansvaret for NFL-draften, og han har som udgangspunkt 10 valg at gøre godt med.

Løverne har brug for hjælp på begge linjer, og så skal Quinn også finde playmakers til det bageste forsvar, hvor Lions specielt har brug for at opgradere safety-positionen.

2015 rekord: 7-9
Draft valg i de tre første runder: 16, 46, 95
Tre største behov: OT, DT, DB
General manager: Bob Quinn (2016)
Head coach: Jim Caldwell (2014)

Offensive tackle

Lions har solide byggesten på den offensive linje, men der er uklarhed omkring de to tackle-positioner. På venstre side er det tidligere førsterundevalg Riley Reiff en solid starter, men hans bedste position kan være på højre side af linjen. Og det ville give mening at flytte Reiff til højre tackle, for den plads er et stort spørgsmålstegn. Godt nok er Geoff Schwartz hentet ind i free agency, og det samme er det tidligere Atlanta Falcons-tredjerundevalg, tackle Lamar Holmes. Men de to er næppe løsningen på sigt.

Lions sidder i et solidt spot til at vælge en af draftens bedste tackles, og Ohio States fysiske Taylor Decker vil være et logisk valg som venstre tackle. Hvis Lions vil have en decideret højre tackle, kan Michigan States Jack Conklin være en mulighed. På andendagen vil UCLA’s talentfulde Caleb Benenoch give mening.

Defensive tackle

Haloti Ngata har forlænget sin kontrakt med to sæsoner og vil igen starte på den ene defensive tackle-position. Tyrunn Walker missede det meste af 2015-sæsonen men har lavet en ny etårig aftale og forventes at starte ved siden af Ngata. Caraun Reid, Khiry Thornton og Stefan Charles udgør en middelmådig dybde.

Lions har brug for en ung playmaker på linjen, der kan hjælpe til at stoppe løbet og med tiden overtage Ngatas plads. Alabamas Jarran Reed har været i Lions’ søgelys, og han er en fremragende run-stopper med værdi til at blive valgt midt i første runde. UCLA’s Kenny Clark er en stærk bullrusher, der også excellerer mod løb. Jihad Ward fra Illinois kan spille både 3-tech og nose tackle i et 4-3 system, og han ligner et valg på andendagen.

Safety

Lions har sagt farvel til James Ihedigbo, og derfor er Tavon Wilson og Don Carey lige nu bedste kort på strong safety. Det er langt fra optimalt. På cornerback er Darius Slay en potentiel stjerne, men modsat starter Nevin Lawson. Lawson er en in-house favorit, men han havde problemer sidste sæson.

På andendagen kan Darian Thompson fra Boise State være den playmaker, som Lions leder efter. Han kan har 19 interceptions i sin karriere og er en boldjæger og aggressiv run-stopper.

Afhængigt af hvordan draften udvikler sig, kan Lions gå efter en cornerback tidligt. Clemsons Mackenzie Alexander og Virginia Techs Kendall Fuller er navne, som Lions har vist interesse for.

Andre behov

Efter Calvin Johnsons overraskende karrierestop, mangler Lions dybde på wide receiver-positionen. Det er ikke umuligt, at de vælger en allerede i første runde, hvis de føler Laquon Treadwell, Josh Doctson eller Corey Coleman kan hjælpe angrebet. På defensive end kan Lions også bruge en opgradering over Devin Taylor, der er på vej ind i det sidste år af sin kontrakt. Floridas Jonathan Bullard og Clemsons Kevin Dodd er værd at holde øje med.

Her kan du læse alle vores NFL draft preview

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *