2016 NFL draft preview: Cincinnati Bengals

Cincinnati Bengals har en af ligaens mindste scouting department og har blot fire scouts, men den lille gruppe har en formidabel evne til at finde talent i NFL draften.

Det har de typisk gjort ved at vælge spillere fra anerkendte colleges fra store konferencer, specielt i første runde, hvor de under Marvin Lewis har valgt 13 spillere fra anerkendte college.

I år skal Bengals på jagt efter forstærkninger, der kan hjælpe quarterback Andy Dalton, og spillere der kan lægge pres på modstandernes quarterback.

2015 rekord: 12-4
Draft valg i de tre første runder: 24, 55, 87
Tre største behov: WR, DT, CB
General manager: Mike Brown (1991)
Head coach: Marvin Lewis (2003)

Wide receiver

For få år siden havde Bengals en virkelig talentfuld receiver-gruppe, men både Marvin Jones og Mohamed Sanu er nu væk. A.J. Green er stadig en superstjerne, men han kan ikke gøre det alene, og Brandon LaFell – der skuffede sidste år hos New England Patriots – er bedst i en reserverolle som tredje eller fjerdevalg. Værdien i årets gruppe ligger mere i anden og tredje runde, men hvis Bengals går receiver-vejen i første runde vil Ole Miss’ Laquon Treadwell være en god makker til Green. Han forstår at løbe sig fri, er fysisk og kan flytte kæderne. TCU’s Josh Doctson er lidt mere dynamisk men vil også være en god løsning, og Bengals kan også overveje Corey Coleman fra Baylor. På andendagen er Ohio States Michael Thomas et interessant talent, og hold også øje med Oklahomas Sterling Shepard.

Defensive tackle

I midten er defensive tackle Geno Atkins fortsat en fremragende spiller, men Domata Peko er free agent efter denne sæson, og Pat Sims er udpræget run-stopper. Bengals har brug for yngre, mere eksplosive typer der kan bidrage på alle tre downs, og de kriterier opfylder en spiller som Louisiana Techs defensive tackle Vernon Butler. Han er alsidig og eksplosiv og vil passe god hos Bengals. Vælger Lewis og co. en mere typisk run-stopper er Alabamas Jarran Reed et godt bud. Hans makker hos Crimson Tide, A’Shawn Robinson, kunne også være på Bengals radar (Bengals har taget to Alabama-spillere i første runde siden 2009), og på andendagen vil Illinois’ Jihad Ward kunne være et logisk valg.

Cornerback

Dre’ Kirkpatrick er på vej ind i det sidste år af sin kontrakt, og Bengals har ikke forlænget kontrakten med Leon Hall. Førsterundevalget fra 2014, Darqueze Dennard, har blot startet én kamp i de første to sæsoner og blev alvorligt skulderskadet i sidste sæson. Så Bengals vil gøre klogt i at kigge på en cornerback tidligt i draften. Clemsons Mackenzie Alexander eller Marylands Sean Smith er et par navne, som Bengals har vist interesse for.

Andre behov

Bengals har en ganske solid linebacker-gruppe, men på strong side er A.J. Hawk kontraktfri efter denne sæson, og signingen af 34-årige Karlos Dansby viser, at der fortsat er brug for dybde. I bunden af første runde kunne Notre Dames supertalent, Jaylon Smith, være et interessant navn, fordi han formentligt vil bruge 2016-sæsonen på injured reserve og først skal i ilden i 2017. Hvis ikke Bengals rigtigt tror på Shawn Williams, vil et valg af safety også være i spil.

Her kan du læse alle vores NFL draft preview

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *