Vilmas advokat: Gregg Williams lyver

Den tidligere Saints-koordinator, Gregg Williams, lyver.

Det var beskeden fra Saints’ linebacker Jonathan Vilmas lejr, efter at Vilma mandag i New York mødtes med NFLs commissioner Roger Goodell i forbindelse med sin appelsag, hvor han forsøger at få omstødt NFLs kendelse på ét års karantæne for Vilmas deltagelse i “Bountygate”-skandalen.

Her blev flere Saints-trænere og -spillere idømt karantæner for at have deltaget i “gevinst”-for-hits”-programmet, som NFL har erklæret ulovligt.

Saints’ forhenværende defensive koordinator, Gregg Williams, har allerede erklæret, at Vilma tilbød sine medspillere 10.000 dollars, hvis de kunne slå Vikings’ Brett Favre ud af NFC-finalen for små tre år siden.

Men Vilmas advokat, Peter Ginsburg, afviste mandag efter mødet med Goodell den udlægning.
– Det er rent ud sagt forkert. Vi ved ikke, hvad Gregg Williams’ motivation for det eller motiver er. Men det stemmer ikke overens med sandheden. Vi ved, at Jonathan tidligere og i dag fortalte kommissæren sandheden, sagde Ginsburg.

Gregg Williams, der er i karantæne på ubestemt tid, har fået besked om at samarbejde fuldt ud med NFL, hvis han en dag skal have lov til at vende tilbage til NFL.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *