Vilma i appelsag: Kom med beviserne

New Orleans Saints’ linebacker Jonathan Vilma appellerede mandag den én sæson-lange karantæne, som han i sidste uge fik tildelt af NFL.

NFL hævder, at Vilma var lederen blandt spillerne i det gevinst-for-hits-system, som New Orleans Saints gennem tre sæsoner fra 2009 til 2011 havde internt på holdet. Et system, der allerede har ført flere andre karantæner med sig.

Men Vilma, der er én af fire spillere, der er suspenderet, hævder, at NFL slet ikke har fremvist beviser, der linker ham til systemet, og han kræver i den skriftlige appel, at NFL fremviser dokumentation – herunder vidneudsagn og navnene på vidnerne.

Samtidig argumenter Vilma for, at NFLs comissioner Roger Goodell ikke skal tage stilling til appellen. I sidste uge tog spillerforeningen NFLPA sagen til en voldgiftsdommer, fordi foreningen – som Vilma – hævder, at Goodell ikke kan straffe spillerne på baggrund af aspekter i sagen, der fandt sted før august sidste år, hvor den nye overenskomst i NFL blev underskrevet. Goodell kan heller ikke tage stilling til appelsager, lyder det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *