Training camp preview: Tampa Bay Buccaneers

I Doug Martin og LeGarrette Blount har Tampa Bay Buccaneers et par unge running backs, men hvordan bliver deres roller? Det ser vi nærmere på her, hvor du også kan læse om en svagt besat position på angrebet.

Tid og sted: 26. juli – One Buccaneer Place, Tampa, Florida

Hvordan bliver fordelingen af carries på running back?
Bucs draftede Doug Martin i første runde af årets draft med henblik på at styrke det løbeangreb, der kommer til at dominere holdets angrebsprofil. Martin kommer til at dele carries med LeGarrette Blount, der sidste år løb for 781 yards og fem touchdowns, men hvordan de to kommer til at splitte carries bliver interessant at se. Martin har kvaliteter til at være en featured back og kan spille på alle tre downs, mens Blount er en udpræget bulldozer, der ikke bidrager med meget som pass catcher og i blitz pickup. Samtidig har Blount fumblet bolden ni gange i to sæsoner, og han har desuden ikke imponeret med sin dedikation til spillet. Training camp vil give svaret på, hvordan carries bliver fordelt, og der vil blive en rolle til dem begge.

Hvad gør Bucs på tight end med Luke Stocker og Dallas Clark?
Tidligere i år handlede Bucs Kellen Winslow til Seattle Seahawks, og der er store spørgsmålstegn ved positionen, der er en af de offensive svagheder. Andenårsspilleren Luke Stocker sluttede sin rookie sæson med 12 catches for 92 yards og ingen touchdowns i 14 kampe, og selvom han ifølge general manager Mark Dominik er en tight end, der kan spille på alle downs, så vil han næppe revolutionere positionen. Stocker skal formentligt fokusere på at blokere, mens den aldrende Dallas Clark, der er kommet til tidligere i år, for det første skal gå gennem training camp skadesfri men også vise, at han kan tilføje noget som receiver. Training camp vil give en indikation på, hvordan Bucs vil bruge Stocker og Clark og om det er en duo, som Bucs kan være tilfredse med at gå den nye sæson i møde med.

Andre interessante spørgsmål er…
… hvad de 20 pund, som quarterback Josh Freeman har tabt sig, vil betyde for hans mobilitet… hvor hurtigt Freeman kan finde ind i en rytme og timing med nyerhvervelsen wide receiver Vincen Jackson… om defensive tackle Brian Price og rookie safety Mark Barron er ovre deres interne skærmydsel… om defensive tackle Amobi Okoye er helt ovre sine knæproblemer og hvilken rolle han får i rotationen… om middle linebacker Mason Foster er blevet stærkere, så han kan modstå løbet i bedre grad end som rookie… hvordan veteranen Ronde Barber klarer sig i sin nye rolle som free safety…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *