Training camp preview: St. Louis Rams

Der er mange spørgsmål forbundet med St. Louis Rams. Her kigger vi nærmere på et par af dem, der ligger lige til højrebenet. Læs om wide receivers og hvem, der skal styre forsvaret.

Tid og sted: 28. juli – Rams’ practice facility, Missouri

Hvilke wide receivers får plads i den endelige trup?
Der bliver kamp om pladserne i den endelige trup blandt Rams’ mange unge receivers. Trænerstaben håber, at de to rookies – andenrundevalget Brian Quick og fjerderundevalget Chris Givens – i training camp kan overbevise om, at de skal starte, men selv hvis det sker, er de sidste pladser svære at besætte. David Amendola (førte NFL med 2364 all-purpose yards i 2010) sætter sig formentligt på pladsen som slot-receiver, mens den tidligere New York Giant, Steve Smith, efter en stærk afslutning på forårets træninger synes at være i førertrøjen for jobbet som fjerdevalg. Smith kommer dog til at kæmpe med spillere som Danario Alexander, Greg Salas, Austin Pettis og Brandon Gibson, og mindst to af de fem vil blive skuffet. Hvem det bliver, vil training camp give et svar på.

Hvem skal stå i spidsen for forsvaret?
Oprindeligt skulle Gregg Williams have styret Rams’ forsvar, men han er som bekendt ude i kulden efter at være blevet suspenderet af NFL for sin rolle i Bountygate. Derfor er det et åbent spørgsmål, hvem der skal stå i spidsen for Rams’ defensiv. Head coach Jeff Fisher har tidligere sagt, at det bliver et samarbejde mellem ham selv, den assisterende head coach Dave McGinnis og secondary coach Chuck Cecil, men linebackers coach Blake Williams – søn af Gregg – vil også få en stor rolle. Williams kaldte de defensive spil under OTA og minicamp, men om Fisher tør lade den kun 27-årige Williams være frontfigur, når den regulære sæson starter, må tiden vise. Training camp vil give en indikation på, hvem der kommer til at kalde de defensive spil, når det virkelig gælder.

Andre interessante spørgsmål er…
… om smerterne i quarterback Sam Bradfords vil fortage sig i løbet af training camp… hvor stor en rolle rookie running back Isaiah Pead vil få… hvor sur running back Steven Jackson bliver, hvis Peads rolle bliver betydelig… hvem af Bryan Mattison, Rokevious Watkins, Rob Turner og Tim Barnes, der vil starte på venstre guard… om linebacker Rocky McIntosh kan presse enten Jo-Lonn Dunbar (weak side) eller Mario Haggan (strong side) ud af startopstillingen… om rookie cornerback Janoris Jenkins kan spille sig i startopstillingen i løbet af training camp… om Rams vil holde rookie Trumaine Johnson på cornerback eller flytte ham til safety…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *