Training camp preview: San Diego Chargers

Robert Meachem, Eddie Royal og Roscoe Parrish er nye ansigter på angrebet, og de skal finde ind i en rytme med quarterback Philip Rivers. Læs om det aspekt her, hvor du også kan læse om San Diego Chargers’ førsterundevalg Melvin Ingram.

Tid og sted: 26. juli – Chargers Park, San Diego

Kan quarterback Philip Rivers finde ind i et samarbejde med sine nye wide receivers?
I mange år var wide receiver Vincent Jackson et favoritmål for Rivers dybt i banen, men den store playmaker er nu væk og receiver-gruppen har fået en ny form. Robert Meachem, Eddie Royal og Roscoe Parrish er kommet til, og Vincent Brown er klar til at få en større rolle. Faktisk er eneste “kendte” Rivers-mål veteranen Malcom Floyd, så det bliver interessant at se, hvordan samarbejdet med de nye spillere vil skride frem. Rivers har selv udtalt, at det tager tid at indarbejde tillid og rutiner med de nye receivers, og de kommende uger frem mod sæsonstart bliver derfor en kamp mod tiden for at nå at blive fortrolig med specielt Meachem og Royal.

Hvordan vil Chargers bruge den alsidige Melvin Ingram?
Chargers brugte deres førsterundevalg i årets draft på South Carolina-profilen Ingram, der i colllege spillede næsten alle forreste syv positioner på forsvaret. Derfor bliver det virkelig interessant at se, hvordan den defensive koordinator John Pagano vil bruge sit nye legetøj. Ingram vil primært tage snaps som outside linebacker, men planen er at flytte ham rundt for at skabe matchup-problemer, og en af de ting som Chargers leger med er at bruge ham som 3-tech over for guards. Men hvordan præcist Chargers vil gøre brug af Ingrams mange kvaliteter vil training camp give en indikation på.

Andre interessante spørgsmål…
… hvem af Ronnie Brown og Jackie Battle bliver førstereserve til running back Ryan Mathews… hvem der vinder jobbet som venstre guard af Rex Hadnot og Tyronne Green… hvem af centere Colin Baxter og David Molk, der skal være reserve for Nick Hardwick… om veteran defensive end Jacques Cesaire får en plads i den endelige trup… hvor stor en rolle nose tackle Aubrayo Franklin får… om linebacker Jonas Mouton er klar til at tage nogle af Takeo Spikes mange snaps… om outside linebacker Larry English er skadesfri og kan tilspille sig en større rolle… hvem af Robert Goodman, Michael Spurlock og Parrish der vinder jobbet som kick returner… om kicker Nick Novak kan vippe Nate Keading af pinden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *