Training camp preview: Oakland Raiders

Der er kamp om pladserne på wide receiver, og så sker der store ændringer på forsvaret. Hvad det drejer sig om, kan du læse om lige her.

Tid og sted: 29. juli – Napa Valley Marriott, Californien

Hvilke wide receivers får pladser og hvilke roller i den endelige trup?
Oakland kan efterhånden mønstre flere meget spændende unge wide receivers, og mens de to startere synes at være på plads i form af Denarius Moore og Darrius Heyward-Bey, så er der kamp om de resterende pladers i den endelige trup. Jacoby Ford får tjansen som tredje receiver og vil også blive brugt som returner, mens rookie femterundevalget Juron Criner meget vel kan sætte sig på den fjerde plads. Hvem der sætter sig på de(n) sidste plads(er) er et åbent spørgsmål, som besvares i training camp. Den undraftede Rod Streater trænede med starterne i slutningen af minicamp, men han skal kæmpe med Louis Murphy, der lige nu synes at kunne blive Sorteper, hvis Raiders kun beholder fem receivers. Duke Calhoun, Eddie McGee og Derek Carrier får formentligt ikke pladser med mindre, der opstår skader.

Hvor hurtigt kan Raiders’ forsvar justere til Dennis Allens nye system?
Raiders’ har defensivt været kendt for udpræget et 4-3 system med mand-til-mand opdækning og få blitzes, men det vil blive ændret under Allen. Cheftræneren og den nye defensive koordinator Jason Tarver vil installere et hybrid-forvar, der godt nok tager udgangspunkt i et 4-3 system men også vil stille op i 3-4. Samtidig vil der blive brugt alle mulige former for blitzes, og training camp bliver stedet, hvor de nye formationer og opstillinger virkelig skal sættes i skabet.

Andre interessante spørgsmål er… 
… hvad Raiders’ nye West Coast-system kommer til at betyde for quarterback Carson Palmer… hvem af running backs Mike Goodson og Taiwan Jones der skal være primær backup for starter Darren McFadden… hvad Raiders gør, hvis middle linebacker Rolando McClain taber sin appelsag og får fængselsstraf… om linebacker Miles Burris kan presse Aaron Curry for jobbet som starter på weak side… om Raiders kan føle sig sikre med cornerbacks Ronald Bartell og Shawntae Spencer som startere…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *