Training camp preview: New York Giants

New York Giants får en hel horde af cornerbacks tilbage fra skader, men hvem skal starte modsat Corey Webster? Det kan du læse om her, hvor vi også ser nærmere på den offensive linje.

Tid og sted: 26. juli – University at Albany, New York

Hvem skal starte på Giants’ offensive linje?
Giants’ offensive linje har et par interessante små interne kampe. Højre tackle Kareem McKenzie er væk, og det efterlader en åben plads, som David Diehl er favorit til at tage. Diehl er meget erfargen og har spillet alle steder på linjen (undtagen center), men han vil blive presset i training camp af Sean Locklear og James Brewer – et fjerderundevalg fra 2011 der ikke fik spilletid som rookie. På venstre tackle returnerer Will Beatty, der startede 10 kampe, før en øjenskade satte en stopper for hans 2011-sæson. Han har dog haft problemer med ryggen i løbet af forsommeren, så Brewer kan ende med at starte dér, hvis ikke Beatty er helt klar. Venstre guard har som udgangspunkt Kevin Boothe som starter, men Mitch Petrus vil give ham en god kamp til stregen efter at have startet tre kampe sidste år. Højre guard Chris Snee er linjens bedste kort, mens center David Baas skuffede sidste år og missede flere kampe på grund af nakkeproblemer og hovedpine.

Hvordan ser det ud på cornerback-positionen?
Giants har sagt farvel til cornerback Aaron Ross og velkommen tilbage til Terrell Thomas, der var en af mange Giants-cornerbacks, der missede hele sidste sæson med en alvorlig skade. Thomas imponerede i sidste års training camp, inden han blev korsbåndsskadet, og hvis han er klar og kan holde sig skadesfri, så sætter han sig formentligt på det ene starterjob modsat Corey Webster. Thomas kan blive presset af sidste års førsterundevalg, Prince Amukamara, der missede store dele af sin rookiesæson med en brækket fod. Amukamara skal dog vise, han er klar og skal desuden kæmpe om snaps med Michael Coe, Justin Tryon og Brandon Johnson (der alle sluttede sidste sæson med skader). Rookie Jayron Hosley skal også tilspille sig en rolle, mens Antwuan Molden – kommet til efter et år hos New England Patriots – skal kæmpe for en plads i truppen.

Andre interessante spørgsmål er…
… om rookie running back David Wilson kan nå at lære angrebet og tilkæmpe sig rollen som featured back… hvor klar den fodskadede wide receiver Hakeem Nicks er og om han når at træne med eller spille preseasonkampe… om rookie Rueben Randle kan slå Ramses Barden, Jerrel Jernigan og Domenik Hixon i kampen om pladsen som tredje receiver… hvor stor en rolle tight end Marcellus Bennett vil få… om Giants kan få styr på løbeforsvaret, der tillod running backs at løbe for flere end 100 yards i 11 af 16 kampe sidste år… hvor football-klar defensive tackle Marvin Austin er, efter at have misset to hele sæsoner på grund af NCAA-karantæne og skader… om linebacker Keith Rivers kan presse på for et starterjob…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *