Training camp preview: New Orleans Saints

Hvem skal overtage den ene starterolle på defensive end med Will Smith i karantæne? Det kigger vi nærmere på her få dage, inden New Orleans Saints indleder training camp.

Tid og sted: 24. juli – Saints’ practice facility, Metairie Louisiana

Hvordan organiserer Saints deres training camp?
Head coach Sean Payton har karantæne i et år som følge af Bountygate-skandalen, og derfor kan han ikke deltage i training camp eller forberedelserne. Den midlertidige cheftræner, Joe Vitt, vil derfor stå i spidsen, og selvom det på overfladen ikke synes at betyde det helt store, så vil det nok alligevel gøre det. For Payton har ført Saints igennem seks training camps og har helt sin egen måde at styre tingene på. Selvom Vitt vil kunne trække på meget af den erfaring, han har fået som assistent under Payton, så er det nu ham, der skal have det store forkromede overblik. Der er næppe tvivl om, at han vil gøre tingene en smule anderledes, nu hvor han har mulighed for at indarbejde egne små idéer. Hvordan Vitt organiserer training camp bliver meget interessant se.

Hvem skal starte på defensive end i stedet for den karantæneramte Will Smith?
Smith har fået fire spilledages karantæne for sin rolle i Bountygate, og derfor skal Saints finde en ny starter til den første fjerdedel af sæsonen. Tidligere i år forlængede Saints med Turk McBride for en enkelt sæson, og han er favorit til at overtage Smiths tjans. I sidste sæson startede McBride to kampe i fraværet af Smith og gjorde det solidt, men McBride vil blive presset af et par interessante navne. Den ene er Junior Galette, der lavede 4,5 sacks som undrafted rookie i 2011, og selvom han ikke tilbyder meget mod løb, er han meget eksplosiv og atletisk. Den anden er Martez Wilson, der i foråret er skiftet fra linebacker til defensive end. Wilson spillede 130 snaps som rookie og giver den defensive koordinator Steve Spagnuolo flere muligheder, fordi han også kan droppe tilbage i opdækning.

Andre interessante spørgsmål er…
… om running back Mark Ingram er helt klar ovenpå sine knæskader og -operationer… om Devery Henderson vil få snaps i ligeså mange pakker som sidste år, hvor kun Robert Meachem fik flere wide receiver-snaps… hvem af Nick Toon, Adrian Arrington og Josh Morgan der bliver fjerde receiver… om den meget atletiske rookie defensive tackle Akiem Hicks kan overbevise om, at han skal have mange snaps i sit første år… hvor hurtigt de to ny startende linebackers Curtis Lofton og David Hawthorne finder ind i et godt samarbejde… om veteran kicker John Kasay virkelig kun er “camp leg” og ingen reel trussel til Garrett Hartley…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *