Training camp preview: New England Patriots

New England Patriots åbner training camp den 25. juli, og der er specielt kamp om pladserne på en vigtig position. For 10 wide receivers kæmper om maksimalt seks pladser, og her kan du læse om, hvem der er sikre på en plads, og hvem der skal arbejde hårdt.

Tid og sted: 25. juli – Gillette Stadium, Foxborough, Massachusetts

Hvilke wide receivers får en plads i den endelige trup?
Ikke siden 2007 har Patriots’ receiver-gruppe set så stærkt ud, og potentielt er syv spillere i spil til en plads i de 53-mand stor trup. Men det sker ikke. Med op til tre tights end vil der blive plads til færre wide receivers, og kun fire er rigtig sikre på en plads. Det er Wes Welker, Brandon Lloyd, Matthew Slater og Jabar Gaffney, og så er der mindst én plads – måske to ekstra at spille om. Veteranen Deion Branch synes at skulle kæmpe med Donte’ Stallworth om den femte plads, mens en sjette kan gå til Julian Edelman på grund af hans evner som returner. Britt Davis og Jesse Holley er næppe med i det endelige billede, mens Jeremy Ebert er placeret på active/PUP-listen og formentligt ender på practice squad.

Hvilke forsvarsspillere vil blive brugt i hvilke formationer?
Sidste år spillede Patriots hele 63,2 procent af de defensive snaps fra sub-pakker, hvilket var en stigning på mere end seks procent i forhold til 2010. Head coach Bill Belichick har altid lagt vægt på, at hans spillere kan bruges på flere positioner og i flere pakker, og derfor bliver det meget interessant at se, hvordan han vil bruge sine forsvarsspillere. Specielt bliver spændende at se, hvor de to rookie-førsterundevalg, Chandler Jones og Dont’a Hightower vil blive brugt. Men også hvilke defensive backs der er først på banen i de mange nickel- og dime-formationer, som Patriots vil bruge.

Andre interessante spørgsmål er…
… om en af de to reserver-quarterbacks, Brian Hoyer eller Ryan Mallet, bliver handlet inden sæsonstart…  og hvem af de to, der bliver Tom Bradys primære reserve… hvordan Patriots vil fordele carries mellem running backs Stevan Ridley, Shane Vereen, Danny Woodhead og Joseph Addai… om Daniel Fells får den tredje plads som tight end, eller Patriots signer en anden veteran i løbet af training camp… om den tidligere korsbåndsskadede guard Logan Mankins vil starte sæsonen på active/PUP-listen… de mange interne kampe på defensive tackle, linebacker og defensive backs… om cornerback Devin McCourty kan finde tilbage til sit 2010-niveau…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *