Training camp preview: Minnesota Vikings

Der er store spørgsmålstegn ud for to af Minnesota Vikings’ angrebsstjerner. Hvem det er, og hvilke spørgsmål, der er tale om, kan du læse om lige her.

Tid og sted: 26. juli – Minnesota State University, Minnesota

Vil running back Adrian Peterson starte på active/PUP-listen?
Vikings’ angrebsstjerne sluttede sidste sæson med et overrevet korsbånd, og “All-Day” har genoptrænet hele foråret. Den dynamiske playmaker kunne for en måned siden både løbe og cutte i fuld fart, men derfor er det langt fra sikkert, at Peterson er klar til at træne med, når Vikings indleder training camp. Den logiske løsning er at placere Peterson på active/PUP-listen i den første tid, og det vil harmonere med det, head coach Leslie Frazier tidligere har sagt. Frazier har understreget, at starten på training camp ikke nødvendigvis betyder, at Peterson også skal træne fra dag ét, og derfor er active/PUP-listen et godt alternativ. Vikings kan herefter aktivere Peterson, når de vil, så længe de gør det før sæsonstart. Sker det ikke, må Peterson forblive på listen i sæsonens første seks kampe.

Hvad er status på wide receiver Percy Harvin?
Der har været skrevet og sagt rigtig meget om Harvin, der har været (fortsat er?) utilfreds med sin situation hos Vikings. Hvad det præcist handler om har været svært at finde hoved og hale i, men Harvin har flere gange udtalt, at det ikke er kontraktrelateret. Det er der dog delte meninger om, og Minnesota-medier har kontateret, at Harvin vil have en ny kontrakt efter denne sæson. Angrebsprofilen har dog lovet, at han vil møde op til training camp, men ét er at møde op: Noget andet er at arbejde stenhårdt for sagen, være i form og give holdet sit absolut bedste dag ud og dag ind. Og det kan være svært, hvis man ikke er helt tilfreds med tingene og mest af alt har andre ting i tankerne. Så det bliver unægteligt spændende at følge med i Harvin-sagaen, når Vikings rapporterer til training camp.

Andre interessante spørgsmål er…
… hvor meget quarterback Christian Ponder har udviklet sig… hvor stor en arbejdsbyrde Toby Gerhart vil få i det potentielle fravær af Adrian Peterson… hvor hurtigt førterundevalget, tackle Matt Kalil, kan komme op i NFL-tempo… hvilke roller tight ends Kyle Rudolph og John Carlson vil få, nu hvor Vikings har tilføjet sidstnævnte på en stor femårig aftale til 25 millioner dollars… om middle linebacker Jasper Brinkley (lyske, hofte) virkelig er “helt klar”, som han selv hævder… hvilken rolle cornerback Chris Carr ender med at få på det bageste forsvar… om Robert Blanton kan presse Mistral Raymond for jobbet som starter på strong safety…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *