Training camp preview: Miami Dolphins

Kampen om jobbet som startende quarterback er helt åben hos Miami. Læs og det og om Chad Ochocinco kan spille sig i startopstillingen, når vi kigger nærmere på interessante emner forud for Dolphins’ training camp.

Tid og sted: 26. juli – Nova Southeastern University, Florida

Hvem skal starte på quarterback af David Garrard og Matt Moore?
Dolphins’ general manager Jeff Ireland har udtalt, at rookie quarterback Ryan Tannehill vil blive kørt stille og roligt i stilling. Alle rapporter går da også på, at Tannehill er tredjevalg, og det betyder, at kampen om starterjobbet står mellem David Garrard og Matt Moore. I slutningen af juni udtalte ESPNs Adam Schefter, at meget tydede på, at Garrard førte den interne kamp, men faktum er, at Dolphins først sent i training camp og formentligt først efter tredje preseason kamp vil udnævne en starter. Sidste år startede Moore de sidste 12 kampe og gjorde det godt, men det giver ham ikke nogen større fordel, fordi både han og Garrard skal lære den nye offensive koordinator Mike Shermans system. Forvent at de to vil dele snaps langt ind i training camp, og at kampen bliver tæt og hård.

Kan Chad Ochicinco spille sig til en plads i startopstillingen?
Fortsættelsen bør måske hedde “eller overhovedet til en plads i truppen?”. Ochocinco spiller på en etårig aftale til minimumslønnen 925,000 dollars, og kontrakten er ikke garanteret. Derfor kan Dolphins cutte den karismatiske wide receiver, hvis ikke han lever op til forventningerne i training camp. Og det kan sagtens ske, for Ochocinco havde store, store problemer med at lære sin playbook hos New England Patriots, hvor han sidste år skuffede enormt, og der er de analytikere, der mener, at han også vil skuffe hos Dolphins. Der er ingen tvivl om, at den 34-årige Ochocinco fortsat har fart i støvlerne, og han vil kunne bruges på dybe ruter, og samtidig er Dolphins’ receiver-gruppe meget svag. Det giver Ochocinco en god chance for at se masser af snaps, men spørgsmålet er, om Ochocinco i training camp kan overbevise om, at han er så meget bedre end Dolphins’ yngre receivers. Det vil tiden vise.

Andre interessante spørgsmål er…
… hvor meget Dolphins’ deltagelse i Hard Knocks vil påvirke forberedelserne… hvilke roller de tre running backs Reggie Bush, Daniel Thomas og Lamar Miller vil få… om den fjerde running back, Steve Slaton, får en plads i den endelige trup… om Brian Hartline kan sætte sig på jobbet som førstereceiver… hvor hurtigt Dolphins’ forsvar kan få deres ny 4-3 system til at fungere… hvem af Gary Guyton og Koa Misi, der kommer til at starte som weak side-linebacker… hvor Dolphins vil bruge cornerback Richard Marshall efter at have givet ham en kontrakt med seks millioner dollars garanteret…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *