Training camp preview: Kansas City Chiefs

Kamp om et quarterback-job og en angrebsprofil på vej tilbage fra en korsbåndsskade. Her kan du læse om flere interessante spørgsmål forud for Kansas City Chiefs’ training camp.

Tid og sted: 26. juli – Missouri Western State University, Missouri

Hvem skal være førstereserve for quarterback Matt Cassel?
Der er ikke de store fights i gang om starterpladser hos Chiefs, men et vigtigt slag kommer til at stå mellem Brady Quinn og Ricky Stanzi, der kæmper om jobbet som førstereserve til starteren Cassel. De to roterede og delte snaps ved forårets træninger, og her var Stanzi så “god”, at der venter en hård kamp om backup-rollen. Quinn har en fordel som den mere erfarne og qua sine 12 kampe som starter tidligere i karrieren, men general manager Scott Pioli har tro på, at Stanzi – et femterundevalg fra sidste års draft – har en fremtid i ligaen, og Stanzi vil give Quinn kamp til stregen. Med til historien hører, at Quinn kun spiller på en etårig aftale til 1,5 millioner dollars, og hvis Stanzi vinder jobbet, er det tvivlsomt om Chiefs vil beholde Quinn.

Hvad er status på running back Jamaal Charles ovenpå hans korsbåndsskade?
Charles rev korsbåndet over i anden spillerunde sidste år og har genoptrænet siden da. I juni forklarede den 25-årige angrebsprofil, at han kun manglede en clearing fra lægerne og forventede at få den inden starten på training camp. Den clearing er endnu ikke kommet, men selv kan Charles næsten ikke vente med at komme i gang med træningen. Historisk er korsbåndsskader dog ikke sådan lige at komme over, og derfor bliver det også spændende at se, om Charles kan finde sit eksplosive antrit tidligt i camp. Samtidig er det værd at holde øje med, hvor meget Chiefs vil lægge på running backens skuldre tidligt i processen, samt om han kan vinde de mistede snaps/carries tilbage fra Peyton Hillis, der må forventes at få en del arbejde i starten af camp.

Andre interessante spørgsmål er…
… om wide receiver Jonathan Baldwin kan presse Steve Breaston for et starterjob… hvilken rolle tight end Kevin Boss vil få med Tony Moeaki i genoptræningsfase ovenpå korsbåndsskade… om defensive tackle Allen Bailey kan presse Tyson Jackson og Glenn Dorsey for snaps… hvem der skal presse linebacker Jovan Belcher for jobbet som starter ved siden af Derrick Johnson… om cornerback Stanford Routt er den treårige aftale til 20 millioner dollars værd, som Chiefs gav ham tidligere i år… hvor god form/stand safety Kendrick Lewis er i efter tidligere i år at have gennemgået en operation for en overrevet brystmuskel…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *