Training camp preview: Jacksonville Jaguars

Et vigtigt slag på en nøgleposition skal udkæmpes, når Jacksonville Jaguars indleder training camp. Hvem og hvor kan du læse her, hvor vi også ser nærmere på kampen om et starterjob på det bageste forsvar.

Tid og sted: 26. juli – Jaguars’ practice facility, Jacksonville

Kan quarterback Blaine Gabbert holde på starterjobbet?
Den nye head coach Mike Mularkey har gentagende gange slået fast, at Gabbert er Jaguars’ starter. Men sidste års førsterundevalg spillede elendigt som rookie og completede kun kast for sølle 5,4 yards pr. forsøg. Trænerstaben har derfor tilføjet konkurrence i form af den tidligere mangeårige Miami Dolphins-starter Chad Henne, og ifølge Don Banks fra SI.com er der nogle i Jaguars’ organisation, der mener, at Henne vil slå Gabbert af pinden inden sæsonstart. Gabbert går dog training camp i møde som ubetinget starter, og selvom der er optimisme ovenpå de tidlige OTA, hvor den 22-årige ex-Missouri-profil hurtigt fandt sig til rette i Mularkeys angrebssystem, så kan Henne sagtens give Gabbert kamp til stregen – og slå ham.

Hvem kommer til at starte på cornerback?
Et andet af de interessante spørgsmål er, hvem der kommer til at starte på cornerback modsat Derek Cox. Ved indgangen til training camp kæmper to spillere – Rashean Mathis og nyankomne Aaron Ross – om de to tjanser men begge har lidt issues. Mathis er på vej tilbage fra en korsbåndsskade, mens Ross vil misse nogle dage af training camp, da han skal følge sin hustru – Sanya Richards-Ross – ved OL i London. Den 31-årige Mathis er som udgangspunkt favorit til at vinde jobbet, men meget kommer til at afhænge af, hvordan hans knæ reagerer på den intensive træning. Ross har mange års startererfaring fra sin tid hos New York Giants og vil stå klar til at tage jobbet fra Mathis. Uanset hvem af de to der vinder jobbet, vil “taberen” få pladsen som nickel back.

Andre interessante spørgsmål er…
… hvornår running back Maurice Jones-Drew, der vil have genforhandlet sin kontrakt, møder op… hvor meget den dyrt indkøbte wide receiver Laurent Robinson kan tilføje offensiven… om rookie wide receiver Justin Blackmon kan koncentrere sig om football og vinde et starterjob… hvem af Lee Evans og Cecil Shorts der vinder jobbet som fjerde receiver… om venstre guard Will Rackley forbedrer sig ovenpå en so-so rookie sæson… om defensive tackle Terrance Knighton er kommet sig ovenpå sin øjenskade…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *