Training camp preview: Houston Texans

To startere er væk på den højre side af Houston Texans’ offensive linje, og hvem står klar til at overtage? Det kan du læse om her, hvor du også kan blive klogere på, hvem førsterundevalget Whitney Mercilus kæmper mod på outside linebacker.

Tid og sted: 22. juli – Texans’ practice facility, Houston

Hvem kommer til at starte på højre side af den offensive linje?
Venstre side og midten af Texans’ offensive linje er på plads, men der er spørgsmål på højre side, hvor guard Matt Brisiel og tackle Eric Winston er væk. På guard kommer kampen til at stå mellem Antoine Caldwell og rookie Brandon Brooks med førstnævnte som favorit. Caldwell var plaget af ankelproblemer i 2011 men er nu fit for fight, og hans 13 kampe fra start over tre sæsoner hos Houston vil veje tungt. Og netop “vægt” kan blive Brooks problem. Rookien vejer op mod 340 pund og rapporterede overvægtig til minicamp, og det bliver interessant at se, om han er mere fit ved indgangen til training camp. Hvis han er det, så er han meget atletisk og kan presse Caldwell. På tackle er Rashad Butler favorit til at tage over for Winston, men han vil blive presset hårdt af Derek Newton, et syvenderundevalg fra sidste år. Newton er meget atletisk men Butler synes at have en fordel på grund af erfaring. Ifølge head coach Gary Kubiak er der dog “en god dyst i gang” mellem de to.

Kan Whitney Mercilus tage jobbet fra Brooks Reed?
Houston Texans har nærmest overflod af eksplosive pass rushers, og den seneste i rækken er førsterundevalget fra årets draft, Whitney Mercilus. Mercilus er en tidligere defensive end, der skal omskoles, men han gjorde det glimrende i OTA og viste ifølge Kubiak “mere talent, end Texans vidste, han havde”. Så det store spørgsmål er nu, om Mercilus kan presse Brooks Reed for starterjobbet modsat Connor Barwin og potentielt tage det. Training camp vil give svar på, om Mercilus har flere moves i posen, end sin mere erfarne kollega og i sidste ende kan snuppe jobbet.

Andre interessante spørgsmål er…
… hvor klar quarterback Matt Schaub er ovenpå sin LisFranc skade i foden… om wide receiver Lestar Jean kan holde fast på jobbet som tredjevalg på positionen… om den nu 308 pund store Earl Mitchell kan æde af Shaun Codys snaps på nose tackle, efter de to roterede sidste sæson… hvorvidt inside linebacker Darryl Sharpton er blevet helt klar ovenpå den lårskade, der blandt andet holdt ham ude af OTA… om cornerback Kareem Jackson, et tidligere førsterundevalg der har skuffet enormt, kan fastholde jobbet som starter modsat Johnathan Joseph…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *