Training camp preview: Green Bay Packers

Der er kamp om pladserne på wide receiver-positionen hos Green Bay Packers. Training camp vil afgøre, hvem der får pladserne og hvor mange, head coach Mike McCarthy vil beholde. Læs også om en forsvarsprofil, der fortsat har skadesproblemer her kort før training camp.

Tid og sted: 25. juli – Packers’ practice facility, Wisconsin

Hvor mange wide receivers beholder Packers i den endelige trup?
Et af de helt store spørgsmål finder vi på wide receiver positionen, hvor Packers er bedre besat en størstedelen af ligaens hold. Netop derfor bliver det interessant at se, hvor mange wide receivers Packers ender med at holde på. Historisk har Mike McCarthy kun haft fem receivers i truppen, men iagtagere tror, at cheftræneren for første gang vælger at holde på seks wide receivers. Greg Jennings og Jordy Nelson er stensikre kort, og veteranen Donald Driver har fået en ny etårig aftale med en allerede udbetalt roster bonus på 1,2 millioner dollars, hvilket næsten gør ham til et “lock”. Andenårsspilleren Randall Cobb får helt sikkert også en plads i den endelige trup, og den sidste plads eller potentielt de to sidste pladser skal findes blandt fem spillere. James Jones er flere gange blevet rygtet på vej væk fra Green Bay, og han har ifølge Profootballfocus.com den værste drop ratio af alle wide receivers i NFL de sidste tre år. Jones skal kæmpe med Tori Gurley, Diondrel Borel, Shaky Smithson og Dale Moss om pladserne bag de fire sikre kort, og deres præstationer i training camp vil afgøre, hvem og hvor mange der er at finde blandt de sidste 53 spillere.

Hvor klar er cornerback Tramon Williams ovenpå sin skulderskade?
Williams brød igennem i 2010 men skuffede sidste år efter at være blevet skadet i en nerve i skulderen i første spillerunde. Den 29-årige cornerback tillod 16,5 completions for flere end 20 yards, og det var det højeste antal fra en Packer-cornerback i de sidste 16 år. For blot tre uger siden var der rygter om, at Williams’ karriere var i fare på grund alvorligheden af skaden, men det har cornerbacken selv afvist. Faktum er dog, at Williams ifølge sig selv estimerer sin højre skulder til kun at være 50 procent fra normal styrke, og derfor vil han formentligt kun deltage i begrænset omfang i den første del af training camp. Spørgsmålet er dog, om Williams kan få bugt med skaden i løbet af de tre uger i juli, eller om han må gå sæsonen i møde på nedsat kraft.

Andre interessante spørgsmål er…
… om Packers tør gå sæsonen i møde med quarterback Graham Harrell som backup til Aaron Rodgers, eller de signer en veteran i løbet af training camp… hvor stor en rolle running back James Stark virkelig får… om Marshall Newhouse kan holde fast i jobbet som venstre tackle efter at have tilladt 10,5 sacks og 41,5 pressures i 2011… hvad tilføjelsen af veteran center Jeff Saturday betyder for Rodgers… hvem af C.J. Wilson, rookie Jerel Worthy og Jarius Wynn der kommer til at starte på højre defensive end… om Charles Woodson vil se intensiveret spilletid på safety… om M.D. Jennings kan presse Charlie Peprah for jobbet som strong safety…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *