Training camp preview: Detroit Lions

Hvad gør Detroit Lions på running back-positionen, hvor der er spørgsmålstegn ved de tre topnavne? Det er et af de store spørgsmål før training camp, hvor det også bliver spændende at se, om en af de store forsvarsprofiler bliver klar. Læs mere her.

Tid og sted: 23. juli – Allen Park headquarters, Michigan

Hvordan vil Lions bruge deres mange running backs?
Siden 2008 har Lions valgt tre running backs i tredje runde eller tidligere (Kevin Smith 08/3 – Jahvid Best 10/1 – Mikel Leshoure 11/2) , men der er store spørgsmålstegn ud for alle tre forud for training camp. Best sluttede sidste sæson på sidelinjen på grund af alvorlige hjernerystelser, som har været et problem siden collegetiden. Smith overtog og gjorde det glimrende, men også han var plaget af skadesproblemer, og han spiller på en etårig aftale. Leshoure, et andenrundevalg fra sidste år, brugte sin rookiesæson på injured reserve efter at have revet akillessenen over, og han er totalt uprøvet. Med til hans historie hører, at han er i karantæne i sæsonens to første kampe på grund af gentagende arrestationer for besiddelse af marihuana. Det logiske scenario synes at være Smith på tidlige downs med Leshoure som short-yardage back og Best i en “matchup-rolle”, hvor hans hurtighed og evner som playmaker kan udnyttes. Training camp vil give det store svar på, hvordan Lions vil bruge deres tre running backs.

Hvornår kan Stephen Tulloch deltage i training camp?
På forsvaret er den store profil, linebacker Stephen Tulloch, fortsat skadet. Den 27-årige linebacker fik ellers en femårig kontraktforlængelse til 27 millioner dollars i marts, men Tulloch har længe været plaget af senebetændelse i sit venstre knæ, og det er højst tvivlsomt, om han bliver klar til starten på training camp. Tulloch deltog hverken i OTA eller minicamp, og i slutningen af maj havde han svært ved at putte vægt på sit venstre ben. Selv har han selv karakteriseret skaden som “ikke noget af betydning”, men der er fortsat ikke nogen officielle rapporter, der indikerer, at han er med, når Lions’ veteraner indleder training camp den 26. juli. Så det store spørgsmål er, hvornår Tulloch kan deltage, og hvad Lions’ backupplan er, hvis han ikke bliver helt klar til sæsonstarten.

Andre interessante spørgsmål er…
… om college footballs mest vindende quarterback Kellen Moore får en plads i truppen… hvem af de tre reserve tackles, Johnny Culbreath, Corey Hilliard og Jason Fox, der får den ene plads, som de ifølge medier kæmper om… om defensive end Cliff Avril får sin store aftale, eller om han skal spille 2012-sæsonen under et franchise tag… hvordan Lions vil rotere de fire defensive tackles Ndamukong Suh, Corey Williams, Sammie Lee Hill og Nick Fairley… om cornerback Jacob Lacey kan presse Aaron Berry eller Chris Houston i kampen om et starterjob…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *