Training camp preview: Denver Broncos

Denver Broncos går for første gang training camp i møde med quarterback Peyton Manning ved roret. Spørgsmålet er, hvor langt han er nået i sin genoptræning, og læs  også om ét af flere uafklarede spørgsmål på forsvaret. 

Tid og sted: 25. juli – Dove Valley, Colorado

Hvordan langt er Peyton Manning kommet i sin genoptræning?
Det helt, helt store spørgsmål før Broncos’ training camp er, hvor langt superstjernen Peyton Manning er kommet i sin genoptræning efter de alvorlige nakkeskader og -operationer. Der har været talrige rapporter om Mannings nuværende niveau, og medierne har været uenige om, hvor langt den 36-årige tidligere liga-MVP er fra fordums styrke. Nogle skribenter mener, at Manning lukkede minicamp med en armstyrke, der er “85-90%” af, hvad han kan præstere, men det er kun estimater. Selv siger Manning, at det har været givtigt at deltage i OTA og minicamp, men han indrømmer også, at han ikke er færdig med sin genoptræning. Manning mangler altså “noget” fra at være klar til sæsonen, og selvom ingen forventer, at Manning bliver helt klar, før han virkelig kommer i kamp, så vil training camp give en indikation på, hvor langt superstjernen er nået.

Hvem tager pladserne som de to startende defensive tackles?
Broncos’ løbeforsvar rangerede som det blot 22. bedste sidste år, og det var med en af de bedste run stoppers, defensive tackle Brodrick Bunkley, som en sikker skanse i midten. Bunkley er taget til Saints, og 2011-starteren Marcus Thomas har ikke fået forlænget sin kontrakt, så Broncos skal finde to nye startere på den midterste del af forsvarslinjen. 31-årige Ty Warren kom til Denver sidste år men missede hele sæsonen med en skadet triceps, og han ligner umiddelbart en starter på nose tackle. Problemet med Warren er dog, at han ikke har spillet i to år på grund af skader, men det er svært at se, hvem der skal presse den tidligere New England Patriot-starter ud af startopstillingen. Billedet er nemlig en smule mudret. Kevin Vickerson har taget næsten 50 pund på og skal spille med en vægt på 324 pund, hvilket skulle hjælpe ham mod løb. Vickerson vil være i spil i rotation med rookie Derek Wolfe, som også vil blive brugt på end, og så er der veteranen Justin Bannan, der er tilbage i Denver efter en tur hos Rams. Der er mange åbne spørgsmål på positionen, der skal afklares i training camp.

Andre interessante spørgsmål er…
… hvilken form for offensiv Broncos vil arbejde ud fra efter at have været et primært “run first” med Tim Tebow som quarterback… hvor stor en rolle rookie running back Ronnie Hillman vil få… om venstre tackle Ryan Clady kan finde tilbage til sit bedste niveau efter at have tilladt ni sacks sidste år… om wide receiver Demaryius Thomas kan fortsætte fremgangen fra sidste år… hvor stor en rolle tight end Jacob Tamme vil få… hvordan Broncos vil løse deres store problemer på linebacker med D.J. Williams i karantæne i seks kampe… om Broncos’ brug af iPads for deres playbook virkelig giver dem den fordel, de selv mener…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *