Training camp preview: Cleveland Browns

Cleveland Browns har åbne spørgsmål på både angrebet og forsvaret, hvor utilstrækkelige og/eller skadede startere skal ersattes. Hvilke positioner det drejer sig om, kan du læse mere om lige her.

Tid og sted: 24. juli – Browns’ training facility, Berea, Ohio

Vinder rookie quarterback Brandon Weeden jobbet som starter?
Måske et lidt omsonst spørgsmål, for svaret er næsten med garanti “ja”, for Weeden skal nærmest spille fornærmende dårligt for ikke at være Browns’ starter, når sæsonen begynder. Men det bliver unægteligt interessant at se og høre, om Weeden i training camp kan præstere på så højt niveau, at trænere, spillere, fans og observatører med rette kan konkludere, at han vandt jobbet, fordi han var den bedste – og ikke fordi, han var Browns’ førsterundevalg i aprils draft. Hvem der bliver backup er også et åbent spørgsmål. Colt McCoy rygtes på vej væk, men han går training camp i møde som umiddelbar backup/konkurrent til Weeden, mens Seneca Wallace er en “dark horse” i det store quarterback-spil.

Hvem overtager fra den skadede defensive tackle Phil Taylor?
Taylor, et førsterundevalg fra sidste år, rev en brystmuskel over under vægtløftning i maj måned, og han er som minimum ude i den første halvdel af sæsonen. Hvem der skal erstatte ham i startopstillingen ved siden af Ahtyba Rubin er et åbent spørgsmål, der endeligt bliver besvaret i training camp. Ved forårets træning har Scott Paxson fået snaps som nose tackle ved siden af Rubin, men han er uprøvet som starter og deltog i en reserverolle i 16 kampe sidste år med 21 tacklinger til følge. Han vil blive presset af dette års tredjerundevalg, defensive tackle John Hughes, som har imponeret i forårets OTA’s. Paxson får formentligt relativ lang snor på grund af større erfaring, men Browns vil ikke tøve med at sende den næsten 20 pund tungere (309 pund) Hughes i startopstillingen, hvis han imponerer i training camp.

Andre interessante spørgsmål er…
… om Browns vil gøre running back Trent Richardson til offensivens omdrejningspunkt… om Brandon Jackson eller Montario Hardesty vinder jobbet som Richardsons reserve… om Browns vil holde fem eller seks wide receivers i den endelige trup… om wide receiver Greg Little kan holde fokus og øge koncentrationen efter 14 drops som rookie… hvor stor en rolle Browns vil give supplemental draftvalget, wide receiver Josh Gordon, der ikke har spillet i godt halvandet år… hvor stor en opgradering rookie Mitchell Schwartz vil være på højre tackle, hvor Browns har haft problemer… hvordan Browns vil bruge de to tilføjelser, defensive ends Juqua Parker og Frostee Rucker… hvem der skal starte i stedet for den karantæneramte strong side linebacker Scott Fujita i de første tre kampe… om free safety Eric Hagg er klar til det store gennembrud…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *