Training camp preview: Cincinnati Bengals

Cincinnati Bengals har en meget interessant positionskamp på angrebet. Hvilken position det handler om, kan du læse her, og du kan også få et indblik i, hvorfor den undraftede linebacker Vontaze Burfict har en chance for at få en plads i truppen.

Tid og sted: 26. juli – Paul Brown Stadium, Ohio

Hvem vinder starterjobbet modsat wide receiver A.J. Green?
Bengals valgte wide receiver Mohamed Sanu i tredje runde af draften i april, og den tidligere Rutgers-profil har gjort det godt i de tidlige camps. Sanu har mulighed for at vinde starterjobbet modsat superstjernen A.J. Green, men han kommer til at kæmpe hårdt for jobbet. Armon Binns (tidligere undrafted i 2011) har ligeledes gjort det fremragende i foråret og har fået stor ros af den offensive koordinator Jay Gruden. Men også Brandon Tate, der kom til Bengals sidste år efter et mislykket ophold hos New England Patriots, vil blande sig i kampen. Tate har ligeledes haft et forrygende forår og har ifølge Gruden været “en af de største overraskelser i camp”. Jordan Shipley synes at have sat sig på rollen som slot receiver, hvor han skal kæmpe med Andrew Hawkins.

Vil kontroversielle Vontaze Burfict få en plads i den endelige trup?
Kun få blev overrasket over, at Cincinnati signede den undraftede linebacker Burfict, der trods et stort talent faldt ud af draften på grund af bekymringer omkring hans personlighed. Siden da har Burfict tabt 15 pund og deltaget i Bengals’ OTA og minicamp, og her imponerede han trænerstaben ved at kende holdets playbook og være godt forberedt. Nu gælder det så den mere intense training camp, hvor den fysiske 250 pund store Burfict virkelig vil få lov til at vise sit værd. Den tidligere Arizona State-linebacker kommer til at kæmpe med det tidligere fjerderundevalg Roddrick Muckelroy om en plads i truppen, og den kamp bliver ifølge kendere et af training camps helt store højdepunkter.

Andre interessante spørgsmål er…
… hvor meget quarterback Andy Dalton har udviklet sig ovenpå en hel offseason… hvor  stor en rolle running back BenJarvus Green-Ellis vil få… om guard Travelle Wharton kan løfte arven fra Bobby Williams… om de tidligere Atlanta Falcons og Jacksonville Jaugars-førsterundevalg, defensive end Jamaal Anderson og Derrick Harvey kan få en plads i truppen… om cornerback Leon Hall er helt klart til starten af training camp… hvem der i så fald kommer til at starte blandt Hall, førsterundevalget Dre’ Kirkpatrick, Terence Newman og Nate Clements…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *