Training camp preview: Chicago Bears

Chicago Bears har potentielt fundet en ny superduo. Hvem det er, og om de kan levere op til forventningerne kan du læse her, hvor du også kan få et indblik i den hårde kamp om pladserne i Bears’ secondary.

Tid og sted: 25. juli – Olivet Nazarene University, Illinois

Kan quarterback Jay Cutler og wide receiver Brandon Marshall fortsætte hvor de slap?
Da Cutler og Marshall spillede sammen hos Denver Broncos greb Marshall de sidste to sæsoner 206 bolde for 2590 yards og 13 touchdowns. I 2008, deres sidste år sammen, kastede Cutler vilde 179 bolde mod Marshall, flest targets i NFL fra en quarterback til en wide receiver i en enkelt sæson over de sidste fire år. Spørgsmålet er, om duoen kan fortsætte hvor de slap i 2008 og kigger man på rammerne, så burde der være gode muligheder. Jeremy Bates er ansat som quarterbacks coach – som han var det for Cutler hos Broncos i 2007 og 2008 – og han vil fungere som passing game-koordinator. Han kender om nogen de to spilleres styrker og svagheder og vil søge at udnytte, at Bears for første gang i mange, mange år har en rigtig førstereceiver. Training camp vil give et svar på, om timingen mellem Cutler og Marshall er på plads, og hvor meget vi kan forvente af de to.

Hvordan vil Bears’ secondary tage sig ud?
Mens de syv forreste på Bears’ forsvar nogenlunde er på plads, så bliver det interessant at se, hvem der skal starte på cornerback og safety. Charles Tillman er et sikkert kort, og Tim Jennings ligner umiddelbart en spiller, der vil starte modsat, efter Bears forlængede kontrakten med ham tidligere i år. Jennings har startet 28 kampe for Bears de sidste to sæsoner, men Chicago har også signet Kelvin Hayden og Jonathan Wilhite, og de brugte to sene draftvalg på cornerbacks Isaiah Frey og Greg McCoy. Der vil derfor blive hård kamp om pladserne på den position. På safety er Chris Conte og Major Wright tilbage som startere men specielt sidstnævnte vil blive presset af den tredjevalgte rookie Brandon Hardin for jobbet som startende strong safety.

Andre interessante spørgsmål er…
… om det tidligere førsterundevalg Chris Williams kan slå J’Marcus Webb af pinden som venstre tackle… hvem af Lance Louis, Chris Spencer, Chilo Rachal og Edwin Williams der i så fald vil starte på de to guard-positioner… om Matt Forté vil rapportere til camp uden en ny, stor aftale… hvor meget Bears vil bruge Devin Hester som kickoff returner… hvor meget den offensive koordinator Mike Tice vil gøre brug af tight ends Kellen Davis og Matt Spaeth… om den førsterundevalgte defensive end Shea McClellin kan spille sig i startopstillingen inden sæsonstart… om hvor meget de alvorlige knæskader (overrevet MCL og PCL) vil påvirke linebacker Brian Urlaches spil…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *