Training camp preview: Buffalo Bills

Hvem skal passe på Ryan Fitzpatrick? Det er et af de åbne spørgsmål, forud for Buffalo Bills’ training camp, der traditionen tro bliver afholdt på St. John Fisher College i New York.

Tid og sted: 26. juli – St. John Fisher College, New York

Hvem bliver bodyguard for quarterback Ryan Fitzpatrick?
Demetress Bell startede som venstre tackle fra 2009 til 2011 men er nu hos Philadelphia Eagles. Så et af de helt store spørgsmål er, hvem der skal overtage hans plads som bodyguard for Fitzpatrick. Ved indgangen til training camp er det en kamp mellem to spillere, Chris Hairston og rookie Cordy Glenn, og sidstnævnte ligner lige nu det foretrukne valg. Hairston startede 13 kampe sidste år, heraf syv på venstre tackle, og general manager Buddy Nix har udtalt, at Bills kan vinde med Hairston i startopstillingen. Men Glenn blev drafted som venstre tackle og har taget alle snaps som venstre tackle i OTA’s og minicamp, mens Hairston er blevet brugt på højre tackle. Selvom Glenn lige nu har “inside track” til starterjobbet, så har Nix sagt, at det bliver afgjort når spillerne får pads på.

Kan Bills regne med Shawne Merriman?
Den 3. november i 2010 hentede Bills Merriman via waiver wire, men den tidligere eksplosive San Diego Chargers-pass rusher blev alvorligt skadet i akillessenen ved sin første træning og endte på injured reserve. Sidste år forværrede Merriman sin skade og sluttede også på injured reserve, så i godt halvanden sæson har Merriman kun spillet fem kampe, lavet ni tacklinger og en enkelt sack. I juni sagde head coach Chan Gailey, at Merriman “så klar ud”, men de sidste fem sæsoner har Merriman blot deltaget i 21 kampe, så training camp vil give det store svar på, hvor klar han er. Merriman vil gå training camp i møde som nummer fire på holdets depth chart efter Mario Williams, Mark Anderson og Chris Kelsey, og han skal desuden justere til en rolle som rusher fra linjen efter at have spillet outside linebacker hele karrieren.

Andre interessante spørgsmål er…
… om running back C.J. Spillers fremragende afslutning på 2011 betyder, at han får flere af Fred Jacksons snaps… hvem af Terrence McGee, Leodis McKelvin, Ron Brooks og Justin Rogers, der vinder jobbet som nickel cornerback… hvor hurtigt Bills’ forsvar kan justere fra 3-4 til 4-3… hvilke receivers der stiller op i Bills’ talrige fire- og fem-receiver sæt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *