Training camp preview: Baltimore Ravens

Baltimore Ravens er endnu en gang en af favoritterne i AFC-konferencen, men der er nogle spørgsmål forud for holdets training camp, der skal bevares, før vi ved, hvor stærke de egentlig er.

Tid og sted: 25. juli – McDaniel College, Maryland

Vil Ray Rice få en ny kontrakt og møde op?
Det helt store spørgsmål omkring Ravens handler om superstjernen, running back Ray Rice, som holdet lagde et franchise tag på tidligere i år. Rice har ikke underskrevet det etårige tilbud og ønsker en ny kontrakt, og han har derfor ikke deltaget i OTA’s og minicamp. Rice har holdt sig i form, og nogle analytikere mener, at parterne vil forhandle en ny lang, aftale på plads inden deadline den 16. juli. Men hvis ikke det sker, så er det tvivlsomt om Rice møder op til starten af training camp. Sidste år valgte Tennessee Titans’ Chris Johnson at blive væk fra training camp, fordi han ønskede en ny kontrakt, og den fik han først i begyndelsen af september. Den manglende camp og træning kunne ses på Johnsons spil, så Ravens og holdets fans må krydse fingre for, at striden med Rice bliver løst.

Hvordan tackler Ravens tabet af Terrell Suggs?
Tidligere i år rev outside linebacker Terrell Suggs sin akillessene over. Det betyder, at han som minimum misser den første halvdel af sæsonen og formentligt også mere. Hvem der skal overtage pladsen fra starten af 2012-sæsonen vil training camp give en indikation på. Den andenvalgte rookie Courtney Upshaw – som Ravens angiveligt havde en top-15 karakter på i draften – ligner førstevalget som erstatning for Suggs. Upshaw er dog helt uprøvet, og han skal kæmpe med spillere som Paul Kruger, Pernell McPhee og Albert McClellan. Hvordan Ravens blander kortene og erstatter Suggs’ 14 sacks fra 2011 må tiden vise, men trænerstaben har i hvert fald tre ugers camp til at finde en (midlertidig) løsning.

Andre interessante spørgsmål er…
… om offensive tackle Bryant McKinnie får smidt de sidste ni pund, så han kommer ned på de 345 pund, som Ravens ønsker… om andenårsspillerne cornerback Jimmy Smith og wide receiver Torrey Smith kan bygge videre på deres flotte 2011-sæson og indtage større og vigtigere roller… om Tandon Doss og rookie Tommy Streeter kan presse Jacoby Jones for jobbet som tredje receiver… hvor meget vi kan forvente os af safety Ed Reed, der missede den obligatoriske minicamp…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *