Training camp preview: Atlanta Falcons

Atlanta Falcons har fået to nye koordinatorer, og hvad kommer det til at betyde for optakten? Læs her om interessante ting, der er værd at holde øje med før Falcons’ training camp.

Tid og sted: 26. juli – Flowery Branch Team Headquarters

Hvad betyder tilføjelsen af to nye koordinatorer?
Falcons har ansat to nye koordinatorer, og det vil overraske, hvis der ikke på et eller andet plan er indkøringsproblemer. Den offensive koordinator Dirk Koetter vil lancere et mere up-tempo vertikalt system, og på sigt er der næppe tvivl om, at det kan gøre Falcons’ offensiv hamrende farligt. Men denne første training camp bliver hårdt, hårdt arbejde for at få tingene til at fungere, og kun tiden vil vise, om Falcons når at få angrebet på plads til sæsonstart.

Læs også: Training camp preview: Arizona Cardinals

Defensivt er Mike Nolan nu i spidsen. Han har de sidste mange år har arbejdet med 3-4 systemet, men Falcons beholder deres 4-3 system – en udgangsformation Nolan også har masser af erfaring med. Der bør ikke komme de helt store ændringer, men det bliver interessant at se, hvilke nye vinkler og skæve opstillinger den erfarne koordinator kan smide ind med playmakers som defensive end John Abraham, linebacker Sean Weatherspoon og et par nye cornerbacks i Asanta Samuel og Brent Grimes.

Er Ray Edwards helt på toppen?
Falcons signede Ray Edwards til en 30 millioner dollars-aftale sidste år, men den tidligere Minnesota Vikings-spiller blev opereret i knæet før sæsonen og havde det svært i hele 2011. I foråret blev Edwards så igen opereret – et mindre indgreb – og selvom han i juni udtalte, at han nu var “helt klar”, så er hans form og niveau et åbent spørgsmål. Edwards’ aktivitet i training camp vil give et fingerpeg om, hvor meget vi kan forvente os af den 27-årige lineman.

Andre interessante spørgsmål er…
… hvor meget running back Jacquizz Rodgers vil æde af Michael Turners snaps… om Julio Jones kan bygge videre på sin fremragende rookie sæson, nu hvor han har haft en hel offseason forud for training camp… hvem der vinder af Sam Baker og Will Switek, der kæmper om jobbet som venstre tackle… om det tidligere førsterundevalg Peria Jerry kan spille sig til en større rolle med Corey Peters på vej tilbage fra en skade…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *