Training camp preview: Arizona Cardinals

Vanen tro afholder Arizona Cardinals deres training camp i Flagstaff, og der er flere interessante ting at holde øje med i ugerne op til den første preseason kamp.

Tid og sted: 24. juli – Flagstaff, Arizona

Hvem vinder jobbet som startende quarterback?
Før sidste sæson handlede Cardinals sig til Kevin Kolb og gav ham en stor kontrakt. Men Kolb skuffede og tabte seks af ni kampe som starter og sluttede sæsonen med ni touchdowns og otte interceptions. Det tidligere femterundevalg, John Skelton, greb chancen, da Kolb blev skadet, og spillede til tider glimrende. Derfor får Skelton chance for at vinde starterjobbet, og det kan han meget vel gøre. De to quarterbacks er noget forskellige i deres spil. Kolb opererer bedst i et up-tempo timing angreb, mens Skeltons armstyrke giver Cardinals mulighed for at gå mere dybt i banen. Der bliver kamp til stregen i training camp, og head coach Ken Whisenhunt bestemmer sig næppe før kort før sæsonstart.

Kan Ryan Williams presse Beanie Wells?
Cardinals valgte Williams i anden runde af draften sidste år, men den tidligere Virginia Tech-back blev alvorligt skadet og spillede slet ikke som rookie. Williams deltog i “11-mod-11” i minicamp i juni, og Cardinals’ håb er, at han kan presse starteren Beanie Wells. Wells har været plaget af flere skader i sin karriere men spillede dog 14 kampe sidste år. Alligevel har Whisenhunt gjort det klart, at det tidligere førsterundevalg skal arbejde hårdt og vil se konkurrence. Training camp kan give svar på, hvor meget Williams vil være i stand til at æde af Wells’ carries i den regulære sæson.

Andre interessante spørgsmål er…
… hvordan blander Cardinals kortene på den offensive linje med guard Adam Snyder, højre tackle Jeremy Bridges og rookie tackle Bobby Massie…  om den førsterundevalgte rookie wide receiver Michael Floyd vil spille sig ind i startopstillingen… hvor meget vi skal forvente af Todd Heap og Rob Housler, når nu Cardinals vil give deres tight ends større roller i denne sæson… om det er året, hvor nose tackle Dan Williams får alvor slår igennem… om sidste års korsbåndsskadede cornerback Greg Toler kan holde William Gay og Jamell Fleming bag sig i kampen om jobbet som starter modsat Patrick Peterson?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *