Training camp interview: San Diego Chargers

To spillere har især imponeret i San Diego Chargers’ training camp. Det fortæller en journalist fra San Diego til Draftday.dk, mens han også peger på én enhed, der er et problem forud for NFL-sæsonen.

Draftday.dk har stillet Kevin Acee fra The San Diego Union-Tribune tre spørgsmål om Chargers’ training camp?

1. Hvem har indtil nu imponeret dig mest i Chargers’ training camp?

“Den ære går til både wide receiver Keenan Allen og tight end Ladarius Green. Dét, der især er imponerende omkring Allen, er, hvor meget bedre han ser ud til at være oven på sin 1000 yards-sæson. Han synes at være en smule hurtigere og endnu mere sikker i sine ruter, og han griber alt. Green er ved at tage det næste skridt på karriererangstien, og han er klart anset for at være efterfølgeren til Antonio Gates, selvom Gates er “the go-to tight end” i 2014.”

2. Hvad er lige nu den største bekymring?

“Den defensive front er stadig suspekt. Chargers lavede bare 35 sacks i 2014 og ser ud til at have adresseret det problem ved at vælge Jerry Attaochu i draften og ved at give comeback til en frisk Dwight Freeney og en frisk Melvin Ingram – men vi ved det ikke med sikkerhed. Og den defensive linje er tynd og måske det tyndeste led på holdet.”

3. Kan du nævne en mindre kendt spiller, der er fløjet under radaren, som kan få en plads i truppen og bidrage i 2014?

“Wide receiver Dontrelle Inman, der tilbragte tid i CFL, får en plads i truppen. Man har kunnet regne med, at han vil vriste sig fri og gribe bolden, og han ser ud til at være fjerdevalg på holdets “depth chart”, hvilket kan føre til 10-15 receptions i sæsonen. Undrafted running back Branden Oliver, er kommer fra University of Buffalo, har bevæget sig ind på fjerdepositionen – den sidste på holdets “depth chart”. Han er let på fødderne, kraftfuld og kan vriste sig fri. Men han vil dog typisk være inaktiv, fordi han ikke er en del af special-teams.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *