Training camp interview: New England Patriots

Hvilken Patriots-profil har klart været training camps bedste spiller, hvad skal holdet være bekymret over, og hvilket ubeskrevet blad kan overraske positivt? En journalist, der følger New England Patriots tæt, giver her sine bud.

Draftday.dk har stillet Ben Volin fra avisen The Boston Globe tre spørgsmål om Patriots’ training camp?

1. Hvem har indtil nu imponeret dig mest i Patriots’ training camp?
”Uden tvivl Darrelle Revis. Vi kendte alle hans ry som en shutdown cornerback, men det er utroligt selv at se ham på banen. Han er sådan et intenst konkurrencemenneske, og han hæver niveauet for alle omkring ham. Og hans “ball skills” og opdækningsevner er fænomenale. Tom Brady og receiverne skal have en præcis, fælles timing for at kunne ramme plet på et kast imod ham. Julian Edelman får en uvurderlig læringsproces, fordi han for det meste møder Revis til træning. Han vil ikke møde en bedre cornerback i denne sæson, så hvis han kan blive åben mod Revis, kan han blive åben mod alle. Jeg kan næsten ikke vente med at se, hvad Revis kan gøre for Patriots-forsvaret, når sæsonen begynder. Han er en komplet ’game changer’.”

2. Hvad er lige nu den største bekymring?
”Formentligt det samme som sidste år: Våbene omkring Tom Brady. De gjorde ikke meget for at opgradere receiver-gruppen udover at signe Brandon LaFell fra Carolina – som faktisk en udmærket, undervurderet tilføjelse, fordi han giver Tom Brady noget højde i “the slot”. Det hele drejer sig naturligvis om Rob Gronkowski – hvis han kan returnere fra sin knæskade og er fit gennem slutspillet, vil Patriots nok ikke skulle bekymre sig om meget i angrebet. For de snittede syv point mere med ham i startopstillingen i sidste sæson end uden ham, og han skaber meget plads for alle andre omkring ham på banen. Men kan Danny Amendola ryste en skidt første sæson af? Kan Edelman igen holde sig skadesfri i 16 kampe? Kan Aaron Dobson og Kenbrell Thompkins træde i karakter i deres andet år efter ustabile rookie-sæsoner? For en gang skyld har angrebet langt flere spørgsmålstegn end forsvaret.”

3. Kan du nævne en mindre kendt spiller, der er fløjet under radaren, som kan få en plads i truppen og bidrage i 2014?

”Jeg kan virkelig godt lide Justin Jones – en undrafted rookie-tight end fra East Carolina. Han har en enorm størrelse – 6 fod 8 inches, 270 pund – og har en rigtig god mulighed for at blive en del af truppen, fordi Patriots er tynde på tight ends positionen, nu hvor både “Gronk” og Michael Hoomanawanui er skadede. Jones’ størrelse er en stor fordel i “The Red Zone”, og indtil nu har han vist evnen til at gribe bolden. Han blev ikke valgt i draften, fordi han ikke havde gode nok karakterer til at spille i det sidste år hos ECU, men jeg kan sagtens se Jones blive en del af holdet og give et fint bidrag i denne sæson.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *