Training camp interview: Miami Dolphins

Miami Dolphins har en ”langsom”, ung wide receiver, der aldrig har spillet et snap i NFL, men som måske kan gribe flest bolde af alle på holdet i 2014. Læs hvem det er i dette interview med en Dolphins-ekspert, der fortæller om holdets training camp.

Draftday.dk har stillet Hal Habib fra The Palm Beach Post tre spørgsmål om Dolphins’ training camp?

1. Hvem har indtil nu imponeret dig mest i Dolphins’ training camp?

“Det har klart været andenrundevalget, wide receiver Jarvis Landry fra LSU. Dolphins var i stand til at vælge Landry så sent i draften, fordi han ikke havde en hurtig 40 yard-tid ved The Scouting Combine (4,77 sekunder, red.), men som vi har set mange gange før, er fart ganske vist en god evne at have, men nogle spillere er i stand til at kompensere for det ved at gøre andre ting godt. Dét, jeg især har bemærket, er, at Landry griber stort alt, hvad han får hænderne på. Han er også poleret som en rookie-receiver, hvilket han tilskriver, at han har kørt et lignende system hos LSU.

I forhold til hans fart har mange bemærket, at han er hurtig på banen – hvilket betyder, at når bolden bliver snappet, er hans antrit så hurtigt, at han kan overkomme den 40 yard-tid, der bekymrer så mange. Glem ikke, at med veteraner som Mike Wallace og Brian Hartline på holdet vil Landry i store dele af tiden stå over for forsvarets tredje- eller fjerde-cornerback. O.J. McDuffie, der er et tidligere førsterundevalg hos Dolphins og én af deres bedste receivers gennem tiderne, fortalte mig, at han slet ikke vil være overrasket, hvis Landry slutter med flest catches af nogen spiller hos Dolphins, fordi han har de dueller i duellen.”

2. Hvad er lige nu den største bekymring?

“Det er stadig den offensive linje. Efter sidste sæsons fiasko, som linjen var, går Miami ind i 2014 med en total ny “front five”, fordi center Mike Pouncey, den eneste tilbageværende fra sidste sæson, er ude med en skade. Linjen gjorde det udmærket i “intra squad”-kampen, men det er stadig for tidligt at sige, hvordan tingene vil udvikle sig. Trænerne skifter rundt mellem spillerne i alle slags roller i håb om at finde den rette kombination. Normalt tager det mindst ét år, hvis ikke mere, at udvikle linjen. Så at bede linjen om at finde den rette støbning i 2014 er nok for meget at forlange. En god begyndelse ville være at eliminere alle de kiksede snaps, vi har set til træning. De fleste dage mindst tre styk.”

3. Kan du nævne en mindre kendt spiller, der er fløjet under radaren, som kan få en plads i truppen og bidrage i 2014?

“Running back Damien Williams – en undrafted rookie fra Oklahoma – havde nogle gode løb i “intra squad”-kampen, hvor han virkelig viste en determination i forhold til at samle de hårde yards op gennem midten af banen. Han fumblede desværre også bolden, men jeg tror, alle rookies laver en fejl eller to. Spørgsmålet er, om de fumbles er unormalt for ham. Realistisk vil Dolphins på running back-positionen beholde Lamar Miller og Knowshon Moreno. De andre i truppen er fjerdeårs-manden Daniel Thomas, rookie Orleans Daekwa, andenårsspilleren Mike Gilleslee og Williams. Jeg tror, at det er ret åbent blandt de fire i forhold til, hvem der bliver i 53 mands-truppen. Sjovt nok har Damien Williams’ navn ført til et grin eller to i training camp. Dolphis har også en wide receiver, der hedder Damian Williams – bemærk den lille forskel i stavemåden. Hvis begge spillere bliver en del af truppen, bliver det sjovt.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *