Training camp interview: Jacksonville Jaguars

En undrafted rookie har gjort det overraskende godt i Jacksonville Jaguars’ training camp, hvor en spiller, der sidste år var helt ved siden af sig selv, også har vist lovende takter. Læs her insider-beretningen fra Jaguars’ camp.

Draftday.dk har stillet Hays Carlyon fra avisen The Florida Times-Union tre spørgsmål om Jaguars’ training camp?

1. Hvem har indtil nu imponeret dig mest i Jaguars’ training camp?

“Running back Denard Robinson ser ud til at være den mest forbedrede spiller på holdet. Han virkede helt rundt på gulvet som rookie, men synes nu at være mere komfortabel. Han har lavet det bedste catch i camp indtil nu og har ikke på samme måde som sidste år været plaget af usikkerhed, når han har skullet gribe bolde. Han bliver ikke en stjernespiller, men han ser ud til at kunne tage en plads i truppen.”

2. Hvad er lige nu den største bekymring?

“Angrebslinjen har flere gange været domineret af forsvarslinjen. Og skader på receiver-positionen har betydet, at Cecil Shorts, Allen Robinson og Tandon Doss har misset betydelig træningstid. En fjerde receiver, Ace Sanders, er allerede ud med en fire spilledages-karantæne.”

3. Kan du nævne en mindre kendt spiller, der er fløjet under radaren, som kan få en plads i truppen og bidrage i 2014?

“Rookie-receiver Allen Hurns er et godt bud på en spiller, der kan få en plads i truppen, hvilket er noget af en bedrift af en undrafted free agent. Den tidligere University of Miami-spiller spillede under Jaguars’ offensive koordinator, Jedd Fisch, i college, og hans kendskab til spilsystemet har ført til øjeblikkelige resultater.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *