Training camp interview: Green Bay Packers

Én kendt profil har været bedst i Packers’ training camp, mens der til gengæld er et spørgsmålstegn på en vigtig position. Læs her en insider-beretning fra Green Bay Packers’ training camp.

Draftday.dk har stillet Bill Huber fra The Packer Report tre spørgsmål om Packers’ training camp?

1. Hvem har indtil nu imponeret dig mest i Packers’ training camp?

“Jeg har ikke nogen navne, hvis man ønsker en overraskelse – sorry. De store navne har også de fleste dage været de største performere. Hvis jeg skal nævne især én, vil jeg tage Clay Matthews. På grund af hans tommeltot, der har været brækket to gange, var Matthews kun helt frisk i fire kampe i sidste sæson. Ikke overraskende havde Matthews en skuffende sæson med 7,5 sacks, og som helhed underpræsterede forsvaret.

Mere end nogensinde har defensiv koordinator Dom Capers bygget forsvaret op omkring Matthews’ mange talenter. Ifølge holdets regler kan man ikke være for specifik omkring hvad, de gør, men Matthews stiller op alle vegne. Det første job for modstanderens angreb vil være at finde nummer 52 og så finde ud af, om han tørner hårdt ind i deres backfield. Den øgede fleksibilitet skyldes tilføjelsen af free agent Julius Peppers. Den 34-årige spiller har set godt ud i det første år som outside linebacker og har derved givet Packers en stor dybde på positionen og har tilladt Matthews at stille op på nogle ukonventionelle lokationer.”

2. Hvad er lige nu den største bekymring?

“Da Packers besluttede sig for ikke at forlænge med center Evan Dietrich-Smith i free agency, lagde de mange æg i kurven på J.C. Tretter. Tretter, der var et fjerderundevalg i draften i sidste sæson, og som missede det meste af sit rookie-år med en brækket ankel, har aldrig før i sit liv spillet center i en kamp. Det er en stor mængde uerfarenhed på en vigtig position. Han havde en forfærdelig indledning på training camp, men er langsomt, men sikkert blevet forbedret. Men det er ikke bare hans uerfarenhed, der bekymrer – er han stærk nok til at kunne holde skansen mod kraftfulde nose tackles? Jeg vil ikke sige, at de første tegn har været lovende. Plan B er dog ikke bedre. Corey Linsley, en rookie og et femterundevalg fra Ohio State, har ikke ligefrem været en stor modstander til ham.”

3. Kan du nævne en mindre kendt spiller, der er fløjet under radaren, som kan få en plads i truppen og bidrage i 2014?

“Jeg vil vælge Brandon Bostic, selvom jeg ikke er sikker på, at han hører ind under kategorien “no-name player”. Den tidligere small-school receiver er bogstaveligt talt vokset sig til at være en NFL-tight end. Han greb kun syv bolde i sidste sæson, men tre af dem førte flere end 20 yards med sig. Med bogen tilsyneladende lukket omkring Jermichael Finley, er Bostic den den tight end i truppen, der har big play-evnerne til at stresse et forsvar.

I forhold till den anden side af bolden er jeg ikke sikker på, at trænerne hare modet till at gøre det, men jeg vil erstatte Brad Jones med enten Jamari Lattimore eller Sam Barrington. De to andenrangs-linebackers har lavet et ton spil gennem training camp. De er fysiskbetonede spillede med en næse for bolden.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *