Training camp interview: Cleveland Browns

En tidligere undrafted rookie har vakt opsigt i Cleveland Browns’ training camp – det samme har de unge spillere. Læs her om Browns’ camp – fortalt af en journalist, der har fulgt den dag for dag.

Draftday.dk har stillet Tony Grossi fra ESPN Cleveland tre spørgsmål om Browns’ training camp?

1. Hvem har indtil nu imponeret dig mest i Browns’ training camp?

“Dét, der har vakt størst opsigt for mig, er den seks mand-store rookie-klasse som helhed. Den kan producere tre øjeblikkelige starters i form af cornerback Justin Gilbert, guard Joel Bitonio og linebacker Chris Kirksey. Og det inkluderer ikke quarterback Johnny Manziel. Endnu en rookie, running back Terrance West, er reserve lige bag Ben Tate og vil bidrage, hvis ikke starte, og den sidste rookie, cornerback Pierre Desir, ser ud til at være en spiller, der vil udvikle sig ret hurtigt.”

2. Hvad er lige nu den største bekymring?

“Receiver-korpset. Selv hvis første-receiveren Josh Gordon undgår en ét år-lang karantæne på grund af en positiv test for stoffer – den bliver stadig appelleret – er der ikke meget fart, sikkerhed eller “big play”-potentiale bag ham. Uden Gordon kan receiver-korpset underminere forsøget på at udvikle et løbeangreb, man kan regne med, fordi det ikke tvinger forsvaret til at dobbeltdække en receiver. Dermed vil Browns møde mange otte- og ni mands-fronter fra forsvaret.”

3. Kan du nævne en mindre kendt spiller, der er fløjet under radaren, som kan få en plads i truppen og bidrage i 2014?

“Selvom jeg har været efter receiving-korpset, er der håb for Charles Johnson, der er en andenårsspiller, der som rookie for ét år siden blev signet fra Green Bays practice squad. Han mødte op i oktober med et overrevet korsbånd og brugte de næste ni måneder på genoptræning. Nu er han aktiv, og han ser ud til, at han kan bidrage. Han er stor – 6 fod 2 inches, 215 pund – og kommer fra et lille college, Grand Valley State, og han skal helt sikkert udvikle sig. Men han viste i den første preseason-kamp, at han har evnerne og ved, hvad han skal gøre med bolden.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *