Tom Brady: Jeg gjorde intet forkert

New England Patriots’ quarterback Tom Brady udtrykte onsdag sin store skuffelse over, at NFL har valgt at opretholde hans karantæne på fire spilledage for hans påståede rolle i “Deflategate”.

– Jeg gjorde intet forkert, og det gjorde heller ingen andre i Patriots’ organisation, sagde Brady i en udtalelse på Facebook.

Brady sagde, at han er skuffet over, at NFL’s kommissær Roger Goodell helt har set bort fra quarterbackens vidnesbyrd og har fundet det utroværdigt.

– Jeg er også uenig i gårsdagens fortælling omkring min telefon. Jeg undskiftede min smadrede Samsung telefon med en ny iPhone 6, EFTER at mine advokater havde gjort det klart for NFL, at min telefon ikke om nogen omstændigheder ville blive en del af efterforskningen, udtalte Brady.

Han forklarede, at han som et medlem af spillerforeningen ikke var forpligtet til at danne præcedens ved at udlevere sin telefon til efterforskningen.

Brady understregede desuden, at han aldrig har skrevet, SMS’et eller emailed til nogen på noget tidspunkt omkring tryk i footballs.

– At jeg skulle have ødelagt en telefon for at undgå at give NFL de informationer, de bad om er fuldstændigt forkert, sagde Brady.

Brady undstregede, at han ønskede at lave et forlig med NFL for at undgå at gå rettens vej og komme videre.

– Straffen blev opretholdt uden et tilbud den anden vej. Jeg respekterer kommissærens bemyndigelse, men han er også nødt til at respektere overenskomsten og mine rettigheder som privat borger. Jeg vil ikke lade min unfair straf danne præcedens for andre NFL-spillere uden kamp, sagde Brady.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *