The Quarterback Killa

Jets-fans ønskede Sapp
Tampa Bay vidste udmærket, at Sapp var kontroversiel, da holdet i 1995 draftede ham med 12. valget i draften.

For selvom mange betegnede ham som en af draftens største talenter – og selvom Jets’ tilskuere på plads til draften i Madson Square Garden i New York taktfast råbte ”vi vil have Sapp” – lod Jets og 10 andre hold ham falde forbi.

Aftenen før draften havde NFL nemlig informeret de 30 hold i ligaen om, at stortalentet fra University og Miami havde afleveret syv positive prøver for brug af stoffer i sin tid hos The Hurricanes – og helt frem til The Scouting Combine.

Af den grund ville mange hold end ikke overveje at drafte Sapp, men Tampa Bay tog chancen og draftede ham. De positive prøver betød nemlig intet for deres opfattelse af ham:
– Vores tankegang ændrede sig drastisk en uge før draften. Vi tog ned og besøgte ham og blev overbeviste om, at han var et godt valg. Ja, han havde nogle personlige problemer, men han elskede at spille football, husker Rich McKay.

Buccaneers har naturligvis aldrig fortrudt, at de gjorde dét, som de andre hold ikke turde, for den dengang 22-årige, omstridte spiller fra Miami blev en af ligaens bedste spillere, der sandsynligvis får en Hall of Fame-buste i Canton, Ohio ved først mulige lejlighed.

Selv håber Warren Sapp, at han i sine 13 sæsoner i ligaen fik sat et kæmpe aftryk på NFL-historien, der ikke bliver vasket væk foreløbigt.

Og han håber at blive en de spillere, fremtidens talenter vil blive sammenlignet med:
– Jeg håber, at der i 2020 er én, der siger: ”Hey, den fyr minder mig om Warren Sapp”.

Nb! Warren Sapp blev lørdag den 2. februar valgt ind i Pro Football Hall of Fame. Han er i dag en karismatisk analytiker hos NFL Network.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *