Stjernen, der blev slukket


Stjernen ville ikke løbe en 40-yarder
Gennem hele sæsonen, typisk tirsdag, inviterer NFL-holdene spillere til prøvetræninger. Men selvom det er en gylden mulighed for at vise sit værd, er der faktisk spillere, der takker nej til tilbuddet. For eksempel hvis spilleren simpelthen ikke vil flytte til den by med familien eller bare ikke føler, at han passer ind i holdets system.

Og så er der eksemplerne fra prøvetræningerne, hvor en spiller opfører sig, som var han stadig en feteret profil.
– Jeg har hørt om episoder, hvor stjernespillere af én eller anden grund ikke ville løbe en 40 yard-dash, fordi de mente, at det var under deres værdighed, fortæller agenten JR Rickert.

Nogle spillere er med andre ord ikke sultne nok i forsøget på at komme tilbage til det NFL, de pludselig blev smidt ud af.
– Hvis en spiller har økonomien i orden, vil du i mindre grad se den spiller deltage i prøvetræninger. Det handler i virkeligheden om, hvor meget den spiller virkelig vil tilbage i ligaen. Og om han vil acceptere at skulle igennem en prøvetræning eller ej, forklarer JR Rickert til Draftday.dk.

Trent Edwards afviste Dolphins
Det er et kæmpe sats at sige nej til en prøvetræning, for spilleren ved ikke, om han nogensinde får en ny mulighed for at føre sig frem foran ét af de 32 NFL-hold.

I oktober tog for eksempel Trent Edwards chancen, da han afviste tilbuddet om at prøvetræne i Miami, fordi han ikke ville spille for Dolphins. To måneder senere står Trent Edwards fortsat uden et hold.

Ligesom utallige andre – indtil for nylig – kendte NFL-navne, der nu er ude i kulden uden et job i den liga, de allerhelst ville spille i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *