Steve Gleason: Lydoptagelserne er mine

Den tidligere New Orleans Saints-spiller, Steve Gleason, udsendte fredag en pressemeddelelse, i hvilken han understreger, at han har rettighederne til de lydoptagelser, som filminstruktøren Sean Pamphilon har offentliggjort af Gregg Williams’ pregame-tale før slutspilskampen mod San Francisco 49ers.

– Sean Pamphilon og jeg har en aftale om, at alle optagelserne i sidste ende tilhører min familie og mig. Intet kan offentliggøres uden min tilladelse. Jeg har ikke givet tilladelse til en offentliggørelse af nogen som helst optagelser, siger Gleason ifølge Pro Football Weekly.

Gleason er hovedpersonen i Pamphilons dokumentarfilm om special teamerens liv, og det er herigennem, at instruktøren har fået adgang til Saints’ faciliteter.

– Siden jeg trak mig tilbage, og specielt i år, har Saints åbnet dørene og inkluderet mig i forbindelse med talrige holdfunktioner. Jeg tog Sean Pamphilon med til nogle af de aktiviteter, fordi jeg følte, at mit forhold til Saints var en vigtig del af min livsrejse. Saints stolede på mig og gav os ubegrænset adgang til at filme, og jeg stolede derfor på Sean Pamphilon, udtaler Gleason.

Pamphilon udtalte torsdag, at han kun offentliggjorde lydoptagelserne af Williams’ tale, fordi Bountygate allerede var en offentlig sag og fordi, han følte det nødvendigt for at sætte fokus på, hvor langt ledere og trænere vil gå i jagten på sejre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *