Stenerud til Draftday.dk: Morten fortjener det

Der er absolut plads til en kicker mere i Pro Football Hall of Fame, og Morten Andersen fortjener at blive valgt ind. Det fortæller norske Jan Stenerud, der i et interview med Draftday.dk skamroser Andersen, der nu gør Stenerud selskab i Hall of Fame.
——————————————————————————————————————-

Indtil natten til søndag var Jan Stenerud den eneste kicker i Hall of Fame, som han fik en plads i tilbage i 1991. Men nu er der altså to kickere i det fornemme selskab af NFL-legender.

Draftday.dk talte søndag eftermiddag i telefon med Jan Stenerud, der tog telefonen fra Houston, hvor han netop nu befinder sig. Og Stenerud fortæller, at han sent i går aftes mødtes med netop Morten Andersen og andre venner på en restaurant i Houston, hvor de hyggede sig i flere timer. Han er ikke i tvivl om, at det var helt rigtigt, at Andersen blev valgt ind.
– Hans karriere var fænomenal. Han fortjener det – og jeg er så stolt af ham, siger 74-årige Stenerud, der stoppede karrieren i 1985.

Og han forsikrer, at han har det godt med, at han nu ikke længere er den eneste kicker i Hall of Fame.
– Mange har stillet mig det spørgsmål, og det betyder ingenting. Han fortjener det, og jeg kan ikke sige, at jeg har tænkt, at det ville være godt at være den eneste kicker i Hall of Fame, siger han til Draftday.dk.

Han skamroser Morten Andersens evner.
– Han havde en fantastisk styrke i sit ben, og han kunne sparke præcist. Han kunne samtidig håndtere presset, og man kan sige, at han både havde de mentale og fysiske evner, fortæller han.

Men selvom Morten Andersen nu får en buste i Canton, Ohio, betyder det dog ikke, at hans liv ændrer sig, lyder det fra Stenerud. Til gengæld får hans karriere det sidste, store skulderklap.
– Nu har du modtaget den største ære, du kan. Det er noget, han kan være stolt af, forklarer Jan Stenerud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *