SI.com: NFL giver sig ikke trods skandalekamp

Repræsentanter for NFL – med commissioner Roger Goodell i spidsen – mødtes tirsdag med repræsentanter fra dommerforeningen NFLRA i forsøget på at sætte en stopper for lockoouten af dommerne i ligaen.

Det var fjerde dag i træk, at parterne forsøgte at forhandle en ny overenskomst mellem NFL og dommerne på plads.

Det fortæller en kilde til SI.com, der dog samtidig fortæller, at parterne stadig er langt fra hinanden, og at NFL ikke har tænkt sig at give sig, selvom en hel NFL-verden lige nu raser over et utal af elendige kendelser. Senest i nattens til tirsdagens skandalekamp mellem Green Bay og Seattle.

NFL ønsker at have tre dommer-teams stående klar i kulissen til i løbet af en sæson at erstatte dommer-teams, der har underpræsteret. Men det vil dommerne ikke acceptere, og blandt andet derfor er overenskomsten ikke på plads, fortæller kilden.

Og samme kilde siger samtidig, at NFL fortsat ser på den lange bane, selvom skandalen i Seattle har givet NFL et PR-problem af de helt store. Derfor vil NFL ikke give sig i jagten på at få sine krav gennemført, selvom flere mener, at ligaen burde gøre det oven på skandalen i Seattle, hvor mange mener, at Green Bay tabte kampen på grund af en stor dommerfejl. Ligaen vurderer, at NFLs enorme problemer netop nu er til at leve med, hvis man får bedre dommere om et par år.

NFL vil samtidig spare 3,3 millioner dollars pr. år på dommernes pensionsordninger, men det vil dommerne ikke acceptere. De mener, at i en tid hvor NFL er rigere end nogensinde, burde ligaen ikke skære ned på pensionerne.

En kilde sagde mandag til The Washington Post, at det er utænkeligt, at parterne finder en løsning i denne uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *