The Sherman Show

Richard Sherman har delt NFL i to lejre. Nogle elsker ham, andre hader ham, men ingen kan ignorere stjernen fra Seattle Seahawks.

Richard Sherman i en Super Bowl-uge i New York.

Du kan elske det, du kan hade det. Men det kan næppe blive et større match.

For det er den perfekte scene for NFLs mest selviscenesættende og kontroversielle person netop nu. En karismatisk fyr i en by og i en uge, der elsker karismatiske atleter. Det er tre elementer, der er skabt til hinanden.
– Vi er et match ”made in heaven”, siger Sherman selv.

Her har vi på den ene side af mikrofonen og skriveblokken den 25-årige Sherman. En evigt snakkende og opmærksomhedssøgende football-stjerne, der elsker spotlightet, og som udnytter enhver mulighed til at fyre en kommentar af, der provokerer eller vækker opsigt.

Hør mig, hør mig!
Og på den anden side har vi ”The Big Apple” og verdens største éndags sportsbegivenhed. En by, der aldrig sover, der er klodens mediamekka med flere end 70 lokale tv-stationer – og som alene i ugen op til NFL-finalen vil trække flere end 5200 mediefolk til sig fra lande som England, Indien og Tjekkiet. De journalister vil elske at sende en historie hjem med endnu en ”one-liner” fra Seattle Seahawks-profilen, der snakker ”trash” som ingen andre i NFL. Giv Richard Sherman bare 30 sekunders taletid, og han giver dig en overskrift, som alle andre taler om de kommende dage.

For Sherman giver medierne, hvad de vil have. Og på banen bakker han de svulmende store ord op med stort spil.
– Dét, der gør ham anderledes, er, at han udtrykker sin selvtillid, men samtidig er nødt til at bakke det op på banen. Ellers ville det vække opsigt, siger hans tidligere holdkammerat i college hos Stanford University, Evan Moore, til Yahoo! Sports.

Tag ikke fejl: Richard Sherman ville ikke være det navn, han er i dag, hvis han ikke præsterede på banen. NFL-historien har haft mange ”hør mig, hør mig!”-typer, der hurtigt fadede ud som stjerner i medieuniverset, fordi de bare lukkede tomme ord og trusler ud.

Med Sherman er det anderledes.

Men der skal også imponerende præstationer på banen til at bakke alt dét, han har sagt og pralet med, siden han blev valgt i 5. runde af draften i 2011.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *