Set fra sofaen: Giants – Cowboys

NFL-sæsonen 2012 kickstartede torsdag med rivalopgøret mellem New York Giants og Dallas Cowboys og med den kamp kickstarter jeg også min ældgamle klumme “Set fra sofaen”, der huserede her på sitet for flere år siden.

Hvis du ikke læste med dengang, så er tager klummen udgangspunkt i mine personlige analyser og observationer af kampe i NFL og college.

Analyserne er helt for min egen regning, og jeg forventer ikke, at du er enig i alt, hvad jeg ser. Når alt kommer til alt bruger jeg mine øjne som analyseværktøj, og de ser med garanti noget andet end dit analyseværktøj – dine øjne.

Så hvis du er enig eller uenig, så byd endelig ind med kommentarer, så klummen også bliver et sted, hvor vi kan debattere teknik og taktik.

Og med den indledning er der bare at sige velkommen til “Set fra sofaen” anno 2012.

New York Giants – Dallas Cowboys – generelle observationer
Premierekampe er ofte præget af nerver og fejl, men faktisk synes jeg niveauet var rigtig godt. Det er klart, at begge hold skal have banket noget rust af, men overordnet var det en ganske seværdig kamp trods de fejl og svipsere, der nu en gang er.

Lad mig allerførst sige, at Cowboys holdt et højere niveau, end jeg havde regnet med. De ser skarpe ud på både angreb og forsvar, og det lover godt for fans af America’s Team.

Mestrene fra Giants var derimod ikke oppe i gear og lavede for mange fejl. Angrebet manglede skarphed, og selvom forsvarslinjen spillede stærkt, var der store problemer på det bageste forsvar. Det kan blive en hæmsko fremadrettet.

Det var lige de indledende observationer, så lad mig gå videre med nogle af de mere specifikke ting.

Læs videre på næste side…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *